Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Орлин Горанов в дует с Милица Гладнишка


Орлин Горанов в дует с Милица Гладнишка

4484

Орлин Горанов е композирал специална песен, която ще представи в дует с Милица Гладнишка в последния епизод от "Етажна собственост 3. Новодомци" по Нова телевизия този четвъртък.

Още една изненада очаква зрителите. Военният Джамбазов (Антон Радичев) най-сетне кани екранната Лили Иванова да пее пред съседите, които никога не са я виждали лице в лице до този момент. Всички заговориха за Лили още от самото начало на третия сезон, когато дори тръгна слух, че легендарната  изпълнителка ще се изяви в комедийния сериал, играейки самата себе си. До този момент обаче това не се потвърди. В последния епизод тайната ще бъде изцяло разбулена.

Финалът на сезона се очертава много романтичен. Пешо (Стефан Иванов) най-накрая решава да предложи брак на приятелката си (Гери), но е достатъчно недодялан, за да не знае как да стопли нейното сърце. Самият той като човек нито е сантиментален, нито разполага със средства, за да направи романтично предложение, на което нито една жена не може да откаже... На Гери ѝ е писнало да чака и обмисля дали пък да не откликне на чувствата на заможната футболна звезда Балериньо (Христо Терзиев). Хубавицата стои на кръстопът и се чуди в коя посока да тръгне. Кой ще я спечели окончателно – Пешо или Балериньо, предстои да стане ясно навръх Никулден, 6 декември от 21.00 ч.

Поне е сигурно, че в реалния живот Балериньо няма да остане с празни ръце. Явно сценаристите на "Идалго Продакшънс" са предизвикали съдбата с този епизод, защото в екипа на комедийния сериал се задава истинска сватба. Поличбата проработила и актьорът Христо Терзиев бил сюрпризиран от приятелката си с предложение за женитба. Половинката на актьора се казва София Маринкова и също е актриса, която стана известна с участието си в сериала "Женени с деца" по Нова телевизия. София не могла да се стърпи и поискала ръката на Христо директно пред неговите родители. С цялото си самочувствие той в началото се стъписал. Точно като героя си Балериньо, и в живота Христо Терзиев е типичен плейбой - не се спира много и непрекъснато повтаря, че трудно може да бъде уловен от жена задълго. Преди дни той отпразнува 29-ия си рожден ден и ето че краят на бурния му ергенски му живот се задава. Двамата със Софи започват да се подготвят за голямото събитие.

Сватбата е планирана за пролетта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички