Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Депеш Мод подписаха договор с Columbia/Sony Music


Депеш Мод подписаха договор с Columbia/Sony Music

3655

Депеш Мод (Depeche Mode) подписаха договор със Sony Music Entertainment и ще издадат 13-ия си студиен албум чрез лейбъла Columbia Records през март 2013.

Както MySound.bg вече огласи, легендарната група ще изнесе втория си концерт в България. Събитието ще се състои на столичния стадион "Георги Аспарухов" на 12 май именно като част от европейското турне на британците в подкрепа на актуалния им диск.

"Много съм щастлив от албума, който се получи. Музиката наподобява част от атмосферата на "Violator" и  "Songs Of Faith & Devotion" и мисля, че тези песни са сред най-добрите, които сме създавали", коментира Мартин Гор (вляво на снимката).

Групата съобщи, че предстоящият албум ще съдържа изцяло нови композиции, написани от Гор и Дейв Гахан. "Албумът е много искрен и зрял. Това не е блус албум, но определено в него витае соул ностроение", добавя фронтменът Дейв Гахан.

Групата вече даде на феновете малка представа за звученето на проекта още през октомври, когато пусна видеоклип с откъси от новия материал (Виж тук видеото: http://smarturl.it/dmcollage). В следващите няколко седмици, очаквайте повече подробности за предстоящия албум на бандата.

Едни от пионерите на пост-пънк ерата, Депеш Мод се превърнаха в една от най-значимите и влиятелни групи в света с продажби от над 100 милиона албуми и сингли. Формацията, създадена през 1981 от Мартин Гор, Дейв Гахан и Анди "Флеч" Флечър, продължава да бъде на върха вече три десетилетия както в студиото, така и на концертния подиум. Последният албум на Депеш Мод - "Sounds Оf The Universe" (2009) дебютира на #1 място в чартовете на 14 държави по света.

Турнетата на групата са сред най-забележителните и мащабни концертни събития. Последното им турне през 2009- 2010 - Tour Of The Universe, премина през 31 страни и пред близо 3 милиона публика, превръщайки Депеш в първата електронна група с напълно разпродадено световно турне само на стадиони.

Триото стартира поредната си европейска обиколка от "Хайаркон Парк" в Тел Авив на 7 май. Обиколката включва 34 дати в 25 държави, както и участия на фестивалите Rock Werchter в Белгия, BBK фестивала в Испания и Optimus Alive Festival в Португалия.

Концертите на групата ще бъдат на емблематични стадиони като Олимпийският стадион в Рим, "Стад дьо Франс" в Париж и стадион "Локомотив" в Москва, преди финалното шоу в Европа на 29 юли в Минск, Беларус.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички