Goodslav откри ски сезона с нов хит - Вятъра сърдит


Goodslav откри ски сезона с нов хит - Вятъра сърдит

4409

Goodslav пусна ново, силно вдъхновено от зимните спортове парче по случай откриването на ски сезона с тематичното заглавие "Вятъра сърдит".

Във фънки хип-хоп трака участват и добрите му приятели Буч от Ъпсурт, Део и Лора Караджова, а клипът, естествено, е сниман по пистите и хижите като цялостното му усещане е на незабравим уикенд в планината. Все пак в дискографията на Goodslav присъства и плажният химн "Нека бъде лято" – въпрос на време беше зимата също да бъде възпята от ироничния рапър.

Премиерата на "Вятъра сърдит" беше в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7, а само за броени часове клипът се превърна в задължителен поздрав между любителите на белите писти в социалните мрежи. В момента изпълнителят е раздвоен между карането на сноуборд и националното си турне заедно със Спенс (Spens) и DJ George с дати в София и Пловдив на 27 и 28 декември.

Слави Миладинов, или Goodslav, е от онези артисти, които допринасят за хип-хопа не толкова с хитове, а с гениални идеи. Въпреки че биографията му включва останалите в историята Ball Face, a дискографията му изобилства от парчета като "50 лева разходи", "Кради, кради", "Нещо свежо" и  "Нека бъде лято", той продължава да бъде леко ъндърграунд по душа.

Това не му пречи да е все така важна част от всяко смислено хип-хоп събитие като например турнето Hip Hop History Repeating или да радва с микрофон даже феновете си в Македония.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички