Легендарният концерт на Лед Цепелин – Celebration Day, по bTV


Легендарният концерт на Лед Цепелин – Celebration Day, по bTV

5646

Родните почитатели на класическия рок ще имат уникалния шанс да гледат грандиозното завръщане на най-великата рок-ен-рол група - Лед Цепелин (Led Zeppelin), ексклузивно по bTV от 23.30 часа на 1 януари.

Както MySound.bg вече писа, това е концертът на легендарните британци, на който над 20 милиона пожелаха да присъстват, но малцина имаха този късмет. Шоуто Celebration Day влезе в Книгата за рекорди "Гинес" като най-търсения билет в историята на рок музиката.

На 10 декември 2007 Лед Цепелин се качват на сцената на лондонската O2 Arena, за да изнесат концерт-трибют в чест на своя скъп приятел и основател на Atlantic Records - Ахмет Ертегюн, като поднасят на зрителите зрелищно шоу.

Към оригиналните членове на бандата - Джон Пол Джоунс, Джими Пейдж и Робърт Плант (Robert Plant), се присъединява и Джейсън Бонъм, син на покойния барабанист на Джон Бонъм, за да изпълнят някои от най-великите си песни, сред които магистралните "Whole Lotta Love", "Kashmir", "Good Times Bad Times" и други.

Въпреки че 20 милиона души са заявили желание да закупят билет, първата хедлайнерска изява на бандата от 27 години насам е гледана на живо само от 18 хиляди притежатели на пропуски, спечелили своите места от световна лотария.

Филмът Celebration Day направи своята световна премиера на 1 500 екрана в над 40 страни, включително и в България през октомври.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички