Нахакани диджеи около Armin van Buuren на ASOT 600


Нахакани диджеи около Armin van Buuren на ASOT 600

4093

Столичната зала "Арена Армеец" ще е домакин на едно от най-грандиозните събития в света на електронната музика тази година.

Както MySound.bg огласи, шоуто на Armin van Buuren (Армин ван Бюрен) ASOT 600 е обявено за 8 март. Зад абревиатурата се крие 600-то юбилейно издание на легендарното радио предаване A State Оf Trance на петкратния носител на титлата диджей №1 в света.

Освен с транс диджея Dash Berlin (на снимката), холандската мегазвезда ще бъде на обща сцена у нас с още един свой именит сънародник - Ferry Corsten (Фери Корстен). Определян като "архитект, пионер и подбудител" на глобалното влияние на транса, той е сред артистите, създаващи едни от най-енергичните и мелодични парчета в денс музиката. Представени на живо обаче, зарядът им е неколкократно по-силен и въздействащ, ефект, който българската публика добре познава.

В селекцияти са за ASOT 600 Armin Van Buuren е заложил и на млади и прогресивно развиващи се артисти. Така за първи път у нас ще се изявят германската прогресив транс машина Dennis Sheperd. Неговата звезда на световната сцена изгря през 2007 с парчето "A Tribute Тo Life", което Tiësto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Paul van Dyk и Markus Schulz не пропускаха да включат в сетове си. След обещаващото начало последва и суперуспешният му сингъл "Black Sun", а по-миналата година на музикалния пазар се появи и неговият първи албум - "A Tribute To Life". Зад пулта в "Арена Армеец" ще застане и унгарското дуо Myon & Shane 54, в чиято дискография присъстват ремикси за цяла плеяда артисти, сред които влиятелните Andy Moor, BWO и Lange, както и оригинални продукции, издадени от лейбъли като Anjunabeats, Armada или Black Hole. Любопитен факт е, че техните участия не влизат в категорията стандартен диджейски сет, а по-скоро са концертни изпълнения, тъй като Shane пее на живо всички парчета.  

Armin van Buuren прие поканата на клуб "Ялта" и включи страната ни за първи път в ежегодното си турне The Expedition, с което отбелязва рождения ден на радио шоуто си, слушано от над 20 милиона фенове по целия свят. Така София си извоюва място сред 11-те града в световната обиколка, като нашата столица е единствената негова спирка в Югоизточна Европа. Затова и България ще се превърне в най-горещата дестинация за хилядите феновете на транс музиката от съседните ни държави, убедени са организаторите.

Мащабът на спектакъла не може да се сравни с нито едно събитие от електронната сцена,  организирано до сега у нас. Освен с огромните размери на сцената, мултимедийните и светлинните ефекти, мегапартито е уникално и с броя на участващите в него артисти.

Билети за ASOT 600 - в мрежата на Еventim.bg на цена от 45 лв. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички