Дийп Зоун щурмуват с новия си проект Създадени един за друг


Дийп Зоун щурмуват с новия си проект Създадени един за друг

6499

След интернационалния успех на "I Love My DJ" - една от най-слушаните песни през 2012, денс проектът Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) шурмува с новото парче "Създадени един за друг" и видеото към него.

Клипът - заснет в новия студиен комплекс на "Монте Мюзик" с последно поколение Red Epic камера, е в типичен източен стил и освен с красива визия, впечатлява с бекстейдж кадри от продукционния процес. Дидо и Алекс играят ролята на създателите на видеото, а вокалистката Надя е въвлечена в драматична любовна история с красив мускулест самурай. Режисьор е Васил Стефанов. Екипът на "Монте Мюзик" също е взел участие в творческия процес.

Песента има английска версия, озглавена "Made For Loving You" и в този си вариант ще бъде разпространена в Северна и Южна Америка, Европа и Азия от румънската компания "Ротон". Музикантите планират да представят и новото си клубно шоу със специални мултимедийни ефекти и визуализации на същите територии през 2013.

Месец след пускането на "Създадени един за друг" групата ще реализира и колаборацията си Криско, в която взировоопасно се миксват електро хаус, дъбстеп, фолклор и хип-хоп.

Виж "Създадени един за друг" на:

http://vbox7.com/play:c0ab96b244

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички