Западно рок звучене в новия проект на Тома Im LOST


Западно рок звучене в новия проект на Тома Im LOST

4240

Тома Здравков пусна "I’m LOST" - първото си авторско парче на английски, в глобалната мрежа (http://www.youtube.com/watch?v=YrgGRIvsvR4).

Само часове след премиерата на актуалното му видео заваляха положителни коментари и поздравления за вокалиста и музикантите от едноименната му група, с която заедно аранжират и изпълняват песента.
 
Суперлативите не се ограничават само по отношение на свежото и модерно звучене на парчето, много са и положителните коментари и за видеото, режисирано от Васил Стефанов. Началото на клипа много напомня за скока на Феликс Баумгартнер от ръба на космоса, но се оказва, че е чисто съвпадение и както казват от бандата на Тома, това е "поглед в бъдещето", защото снимките са направени седмици преди скока на Феликс.

"...Няма по- удоволетворяващо от това да създадеш нещо сам, да работиш, за да се получи добре и накрая добрият резултат да зарадва верните ти фенове", сподели Тома на страницата си във фейстбук.

Музикантът твърдо вярва, че в България има много рок почитатели и това го мотивира да продължава да прави музика. Той репетира с групата си, подготвяйки репертоар, с който да се представят на живо.

Независимо, че в момента зад изпълнителя не стои музикален лейбъл, компанията "Монте Мюзик" се ангажира с подкрепа за промоцията на "I’m LOST", а и с продуценство на следващите му проекти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички