Пускат допълнителни билети за концерта на Slash


Пускат допълнителни билети за концерта на Slash

3832

Поради огромния интерес на българската публика към предстоящия концерт на рок легендата Slash (Слаш) в София, от днес (30 януари) организаторите на шоуто - "М.Е.Мюзик", пускат в продажба допълнителни 200 билета за фен зоната.

Това е секторът, разположен най-близо до сцената, който беше напълно разпродаден за броени дни при първоначалното пускане на билетите в продажба. Цената на допълнителните 200 билета остава непроменена - 80 лева.

Напомняме, че шоуто на големия китарист ще се състои в столичната зала "Фестивална" на 4 февруари (понеделник). Музикантът пристига за своя първи концерт в България заедно със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.

Шоуто обещава да бъде грандиозно и  ще представлява истински триумф на добрия качествен рок. След десетки суперуспешни концерти в Америка, от утре – 31 януари, китарният виртуоз отново тръгва на турне. В близките два месеца то ще премине през цяла Европа, а България е втората спирка от картата на гастрола на Стария континент.  

Слаш лично обещава шоуто му в София да продължи най-малко 2 часа, през които заедно със своите музиканти ще изпълни парчета от най-новия си солов албум "Apocalyptic Love" (Roadrunner/"Орфей Мюзик"), а и много от любимите на всички фенове суперхитове от периода му с Guns N’ Roses.

Както MySound.bg вече огласи, преди гостите ще се изявят родните рокаджии Аlley Sin, лично одобрени от Слаш да подгряват шоуто му у нас.  

Билети за концерта на 4 февруари могат да бъдат закупени от Билетен център, НДК, касите на "Тикетпро" в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички