ASOT 600 с рекордни продажби у нас


ASOT 600 с рекордни продажби у нас

3939

Още с първото си гостуване в България мегашоуто на Диджей №1 в света Armin van Buuren (Армин ван Бюрен)- A State Of Trance (ASOT 600), бие всички рекорди по продажби на билети.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието ще се състои в зала "Арена Армеец" на 8 март.

Само през първите осем часа след пускането на билетите в интернет бяха продадени над  2 000 броя. Според организаторите от Solar, ако продажбите продължат със същото темпо, това ще бъде първото събитие от подобен мащаб в България, което ще бъде разпродадено. Билетите за ASOT 600 в три от дванайсетте спирки на турнето - Мадрид, Мексико и Ню Йорк - вече са разпродадени, а София е напът да последва техния пример.

Визитата на ASOT 600 в столицата предизвика голям интерес и сред феновете на електронната музика от съседните държави, които се обединяват в социалните мрежи за пътуването си до България. Едновременно с това туристически агенции организират транспорт за невижданото до сега светлинно и музикално шоу, като най-активни са в северната ни съседка Румъния, откъдето вече има заявка за 6 автобуса. Интересен факт са множеството продажби в Западна Европа и дори в Америка. Феновете там са изкушени от новата за тях парти дестинация и ниската цена на билетите. Така за първи път страната ни става домакин на събитие, което събира почитатели на електронната музика от всички краища на света.

Междувременно приключи и тридневната работна среща между ALDA, компанията промоутър на ASOT, и организатора на събитието в България - Solar. Холандците долетяха до София, за да видят зала "Арена Армеец" и да уточнят подробности около техническото обезпечаване на спектакъла. След проведените срещи и огледи те са категорични, че в столицата ни разполага с всички необходими условия, за да може ASOT 600 да протече на най-високо световно ниво.

Предвид големия интерес към събитието организаторите съветват закупуването на билетите да не се отлага за последния момент, тъй като е възможно те да свършат още до края на февруари.

Пропуски за ASOT 600 се продават чрез мрежата на Еventim.bg и от Белия бар в клуб "Ялта". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички