Милица Гладнишка, или как Дивото зове


Милица Гладнишка, или как Дивото зове

6117

Милица Гладнишка ще представи прочутата си вече програма "Дивото зове" в столичния клуб Студио 5 от 22.30 ч. на 9 февруари, събота.

Певицата ще бъде съпроводена от обичайните заподозрени Васил Спасов - пиано, Борис Таслев - контрабас и Атанас Попов - барабани. Класически и нестандартни джаз интерпретации на популярни песни, аранжирани специално за Милица от Васил Спасов и Мишо Йосифов, обещава формацията. Сред пиесите, които ще прозвучат, са "Anything Goes", "Cruella De Villе", "Muppet Show", "Ну, погоди!", "It Don't Mean A Thing", "Mad About A Boy", "Down With Love", "Moonlight On The Ganges", "Nice Work (If You Can Get It)" и "Do Nothing 'Till You Hear From Me".

Енергията и очарованието на Милица ще завържат усмивката на лицето ви, а гласът й ще ви подтикне да припявате или поне да си тактувате в ритъма на мелодиите. Сцената винаги става по-усмихната, когато тя се качи на нея. Глааднишка се е превърнала в музикален синоним на радостта от живота и без съмнение ще зареди присъстващите с много емоции, убеждават организаторите.

Цена на билета за вход - 12 лв.

Поредното издание на "Джаз за деца" предстои същия ден, от 11.00 часа.

Водачи на малчуганите в изкуството на музиката ще бъдат: Венци Благоев – тромпет, Теодор Петков – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас, Атанас Попов – барабани и Невена Григорова - перкусии. Със специалното участие на Ани Гитева - преподавател по ударни инструменти.

Вход: 3 лв за деца; 5 лв. за възрастни.

Гитева е дългогодишен преподавател по ударни в Музикалната школа към Централния военен клуб. Благодарение на таланта си на педагог и музикант, тя дава силен старт на някои от известните джаз барабанисти в момента, сред които са Димитър Димитров и Атанас Попов. На 9 февруари учениците ѝ ще изпълнят няколко импровизации, за да затвърдят добрата традиция на школата. Всяко дете има възможност да участва и да суингира с перкусии, с помощта на Невена Григорова, също възпитаничка на "ударната" школа.

Комедийна вечер с "Големите" е в афиша на заведението преди изявата на Милица Гладнишка. Младите актьори Рая Белева, Анелия Луцинова, Веселин Стоянов, Борис Лапшов и Мирослав Симеонов са на ход от 18.30 ч. Програмата им се състои от кратки комедийни форми, скечове, както и бъзици от популярния американски стил - Stand Up Comedy.

Вход: 10 лв.

Билети - на касите в Студио 5, НДК и онлайн чрез www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg

Програмата на клуба - на www.clubstudio5.com или във Facebook: Studio 5* music Club.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички