Спенс награждава феновете си с Легенда-рен лайв


Спенс награждава феновете си с Легенда-рен лайв

6028

Спенс (Spens) покани феновете си да изберат песните, които да изпее като специален гост на поредно издание на българското черно парти "Легенда" в столичния клуб "Ялта" на 9 февруари (събота).

"Понеже винаги има различни желания, приемам предложения за листата от тракове за лайва, но не повече от 30", написа в официалния си профил рап звездата, а феновете му бързо се активизираха и започнаха да предлагат списък с любимите си песни, които искат да чуят на живо. Купонът започва в 23.00 ч.

Както MySound.bg вече писа, "Легенда" е първото и все така единствено черно парти с изцяло български рап, в плейлиста на което са над 500 позабравени и незабравими класики от Първата и Втората вълна на родния рап, а за всяко следващо събитие към тях се добавят горещите хитове от месеца, плюс премиерите на новите парчета от топартистите на сцената.

Досега гости на "Легенда" са били някои от най-големите имена на родния хип-хоп, сред които и повечето от номинираните за най-успешен рапър в първите BG Hip Hop Awards 2013  – Колумбиеца, 2 Лица от Лошите Big Sha и Криско. Зад пулта на "Легенда" е тур-диджеят на Спенс - DJ Groovy, а на сцената с хип-хоп танци е Goldy (Голди) с балета си V’S Dance - обявена за Best Club Dancer/ Performer Of The Year на Третите годишни награди за Best DJ и Best Club на България 2012.

Всеки фен може да напише любимото си парче на Спенс, което иска да чуе на живо, на адрес: http://on.fb.me/Y99ozb

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички