Гласът на България стартира по bTV на 11 февруари


Гласът на България стартира по bTV на 11 февруари

4364

Новият музикален сезон на "Гласът на България" стартира с обновен треньорски щаб по bTV от 21.00 ч. на 11 февруари.

Преслава, Данчо Караджов и Вики Терзийска се присъединяват към Миро за отговорната мисия да намерят нов достоен носител на титлата "Гласът на България”!

DJ Мартен Роберто ще бъде един от водещите на шоуто втора поредна година. Вече познаваме Миро като треньор, но дали няма да промени нещо в треньорската си тактика? Вече харесвате Вики в шоуто, но каква ще бъде готината вокалистка и водеща като треньор? Какво ще кажете за новите попълнения във формата – Преслава и Данчо Караджов? Кой от четиримата ще бъде най-строг според вас? Ще прехвърчат ли искри между треньорите или и ще успеят те да се придържат към положителния тон на шоуто?

Задачата им няма да бъде никак лесна, защото, според уникалното за този формат правило, те ще трябва да изберат талантите в своя отбор без да ги виждат, само и единствено по качествата на техния глас.

"В избора на таланти няма да се ръководя от това какъв жанр представят кандидатите", признава поп-фолк фурията Преслава (вдясно на снимката).

"Гласът на България” се реализира по един от най-успешните формати на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Шоуто за вокални таланти е реализирано в над 40 държави, като навсякъде постига огромен успех. През 2011 доказа, че е най-позитивният и обичан от зрителите ТВ музикален формат и, водени от това, участниците във втория сезон са забележително талантливи. Явилите се за прослушване кандидати са от 165 населени места от цяла България, на възраст между 16 и 66 години, хора, реализиращи се не само в сферата на музиката. Между допуснатите до участие има сладкар, строителен инженер, фризьор, пенсионер и много студенти и ученици.

Мартен е получил задачата да проведе състезанието през основните за формата етапи - "кастинги на тъмно", "концерти на живо", "двубои". Като изненада се пази името на втория водещ, който ще проследява реакциите и емоциите на участниците по време на концертите на живо. В медиите се появи информация, че ководеща ще бъде Дивна, която участва с Миро в "Пей с мен", но тя призна в публичното пространство, че е отказала предложението. Не е изключено продуцентите да изненадат зрителите с неочакван ход. 

Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата "Гласът на България", но и за специална награда, предоставена от bTV.

Eпизодите на музикалното шоу ще се излъчват на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и ще бъдат достъпни по всяко време след излъчването им.

Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент - "Седем осми".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички