ЧРД на Camp Sessions! Jazzsteppa специални гости на партито


ЧРД на Camp Sessions! Jazzsteppa специални гости на партито

4164

Актуалната организация Camp Sessions ще отпразнува своя четвърти рожден ден с парти в столичния клуб Mixtape 5 на 15 февруари.

Приготвили сме спиращо дъха шоу! Специални гости ще бъдат британците  Jazzsteppa, а, ако сте пропуснали първата им визита в София, сега е моментът да наваксате, приканиха организаторите.

През 2006 един стар клуб е превърнат в двуседмичен фестивал на джаза и електронната музика. Организатори на събитието са Gal Bar-Adon & Gal Moore, чиято идея е да миксират живи инструменти с тежки бас линии и електронно звучене. Успяват да съберат джаз музиканти, продуценти и диджеи от цяла Европа. Резултатът им харесва и двуседмичният уж проект се превръща в постоянна група - Jazzsteppa. Следват издания за Hotflush и Studio Rockers. Формацията има три албума - "Jazzsteppa" (2009), "Hyper Nomads" (2011) и "Greatest Hits" (2012).

От българска страна партито ще бъде подкрепено от едни от най-активните родни диджеи и продуценти. Купонът ще започне със сет на BassCatz. Както MySound.bg вече извести, проектът има два сингъла - "Moving Forward" с участието на Ruth (Рут Колева), и "Thriller". Съвсем наскоро артистите пуснаха и свое парче в колаборация с Balkansky във второто издание на Platform Music. Друг гост на събитието ще бъде Konspirator, основен двигател в HMSU и част от High Roll. Годините и събитията го срещат с огромна част от елита на дръм-ен-бейс музиката, благодарение на това, че успя да изгради уникален стил. До него ще застане Bruhu, като се очаква двамата да завъртят главите на присъстващите със своята селекция. Xonic от Fruit Sessions бързо успя да спечели жадните за парти меломани. Можете да го срещнете един ден в някой бар, а на другия в клуб. И в двата случая ще бъдете изненадани от селекцията му, която преминава през огромно количество стилове и темпо. Той ще си партнира с Emil Prize (Емил Прайз).

Diamondz е част от True Badness. Неуморим, той не спира да търси и прави музика според последните тенденции на електронната сцена. Не случайно бе избран да представи нашата страна на фестивала Exit през 2012. Той ще излезe на сцената заедно със SAVA (САВА). Crash & Kickon решиха да бъдат заедно зад пулта както в добрите стари времена. Дръм-ен-бейс и брейкбийт ветераните ще покажат, че ни най-малко не са спрели да се интересуват от тази музика и все още владеят изкувството на миксирането.

Camp Sessions
ще празнуват със своите приятели, колеги и с всички фенове. Ако и ти си част от тях, заповядай и им пожелай още една година успехи, партита и все така хубава музика, защото те го правят за теб !

Виж тийзър://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TpwUUk1IwSA .


Още - на:
http://www.facebook.com/events/280121488780701/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички