Мария Илиева в перлата Олимпия с три концерта през март


Мария Илиева в перлата Олимпия с три концерта през март

4220

Мария Илиева ще пее в "Олимпия".

Тя ще бъде втората българка, която ще се качи на сцената на парижката зала.

Изявата й на една от най-престижните сцени в Европа ще бъде в рамките на три дни - на 8, 9 и 10 март. Вокалистката ще бъде специален гост в спектаклите на португалската звезда Тони Карейра, с когото записа дует през 2012.

Изпълнителят е една от най-обичаните и котирани звезди на пазара за латино музика. Концертите му пълнят някои от най-големите стадиони и зали в Португалия. Има 15 издадени албума, всеки от които мултиплатинен.

Тази година Карейра ще отбележи 25 години музикална кариера със сборен албум от най-големите му хитове, оркестрирани от Лондонския симфоничен оркестър. За една от най-красивите си балади "Primeiro Grande Amor" Тони избра Мария  за дуетен партньор. Както MySound.bg вече извести, двамата се запознаха по време на международния фестивал Top Оf The Top в Полша през август 2012. Тони тръгва на турне, а френската столица е включена в обиколката му. Мария отново ще се включи в шоута на Карейра, но в Лисабон на 22 и 23 март.

"Primeiro Grande Amor" е на португалски, като вокалистката изпълнява нейната част на английски. Припевът, в който ще пеят заедно с Карейра, е на португалски, поради което българската певица взе уроци по произношение.

"Това е едно от най-важните събития в моята кариера. За мен е огромна чест и сбъдната мечта да записвам със звезда от такъв ранг и Лондонския симфоничен оркестър" , заяви  Илиева, която събира родните почитатели в столичния клуб Студио 5 в 22.00 ч. на 16 февруари.

Заедно с българската поп дива на сцената ще бъде групата ѝ – Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов Еко (бас), Димитър Семов (ударни), Георги Янев (китара), Криста и B.O.Y.A.N. (вокали). Певицата ще представи музиката си в завладяващите аранжименти на маестро Живко Петров.

Вход: 15 лв. – предварителна продажба, 20 лв. на място.

Мария Илиева е сред емблематичните имена на българската поп сцена. Продуцент, автор, многократно отличавана за Певица Nо1 на България.

Безспорният ѝ талант и харизма ѝ печелят както високото признание на медии и критика, така и безусловната обич на публиката.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички