Angerfist зад пулта в парти център 4 км на 22 февруари!


Angerfist зад пулта в парти център 4 км на 22 февруари!

4045

Renesanz с гордост представя за първи път звездата Angerfist в столичния парти център "4км" от 22. 00 ч. на 22 февруари.

Холандецът с истинско име Дани Маселинг е безспорно най-популярния хардкор диджей/продуцент в света, подвизаващ се на сцената с неповторима и атрактивна маска – неизменна част от неговия имидж. Той е член на изключително известния лейбъл и едноименен фестивал Masters Оf Hardcore и понастоящем е окупирал 42-а позиция на престижната класация DJ Mag Top 100.

Angerfist подготвя за българската публика специално шоу, като обещава то да надхвърли всички очаквания. Несъмнено той е един от най-дълго чаканите артисти у нас, а неговото име бе най-често споменавано от феновете в миналогодишното гласуване на фестивала Spirit Оf Burgas. "Знаехме, че Angerfist е отказвал няколко покани от България, а ангажирането му бе труден процес, който ни отне близо 1 година", споделят организаторите от Renesanz.

За подгрявка на 22 февруари са поканени Cooh, Ogonek, Mokushi и новият талант Dreadkick. Cooh (Иван Шопов, познат също и като Бalkansky) e един от най-успелите родни продуценти и диджеи, бил на турнета в десетки държави. Ogonek е популярен от изданията си за редица международни лейбъли, както и за собствения му Metafiziq. Ogonek и Cooh ще представят съвместен диджей сет, фокусиран върху crossbreed звученето. Mokushi от своя страна подготвя изцяло авторски сет, подсилен от танцьори и сценичен пърформънс.

За събитието парти центърът ще отвори едновременно двете си най-големи зали и ще бъде специално оборудван със спиращо дъха озвучаване от реномираната марка FUNKTION-ONE, както и с най-модерно осветление.

Билети на цена 35 лв. и VIP от 50 лв. се продават в мрежата на Eventim в цялата страна.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички