Нов музикален формат тръгва по Нова ТВ през март


Нов музикален формат  тръгва по Нова ТВ през март

4529

Един от най-успешните музикални формати - "Като две капки вода", ще дебютира в ефира на Нова ТВ на 6 март.

Шоуто ще срещне зрителите с впечатляващите и вдъхновяващи трансформации на участниците, правейки ги свидетели на неповторими превъплъщения, много смях и забавление и неподозирани таланти. Именно това е предаването, където напълно естествено звезди като Майкъл Джексън (Michael Jackson), Стинг, Адел и други музикални икони ще излизат на една сцена. В светлината на прожекторите ще застават различни български звезди, чиято нелека, но за сметка на това изключително забавна задача ще бъде буквално да влязат в кожата на световен певец и изпълнител – да придобият неговата визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене... накратко, да бъдат като две капки вода.

Първите участници са Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи.

А срещу тях ще застане безкомпромисно и утвърдено звездно жури – Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов–син. Целта на известната тройка (на снимката) е да отсъди например дали достатъчно провокативно е пресъздадена Мадона (Madonna) или пък изпълнението в стил Лейди Гага наистина ги е впечатлило. Продуцентите от "Глобал филмс" обещават поредица от неочаквани и впечатляващи преобразявания.

Водещи са предаването са Васил Василев–Зуека и Димитър Рачков, доскорошните "Господари на ефира". Забавните актьори не крият, че предизвикателството наистина ще бъде огромно за тях, защото е нещо съвсем ново. С типичното си чувство за хумор обаче признават, че е добре, тъй като предаването ще бъде на живо, защото така ще има много материал за "Господари на ефира". Единодушни са и в съветите си към участниците, които ще влязат в шоуто, а именно – най-вече да се забавляват. На въпроса самите те в кого биха се трансформирали, Зуека отговаря: "Може би някой, на когото да му докарам песните като звучене, а визуално въобще да не приличам на него". Осъзнавайки ограничените си певчески възможности, Рачков пък би заложил на образ с малък потенциал като вокалист, но за сметка на това – с невероятни качества на танцьор.

Признават, че няма да си разпределят ролите на доброто и лошото ченге, просто защото и двамата ще изпълняват и двете функции, при това едновременно. Актьорите са на едно мнение и за най-важното в една трансформация – както казва Рачков, "да уловиш най-силната черта и да наблягаш на нея". И както допълва Зуека, "ако някой има тик с устата, ти да го направиш "главно действащо лице".

Диана Любенова – известната актриса и телевизионна водеща признава, че влиза в шоуто заради голямото актьорско предизвикателство, но най-вече заради това, че винаги е мечтала да пее на сцена. Не крие, че никога не се е занимавала професионално с музика, но ще се опита да впечатли журито с убедително сценично поведение. Особено харесва "черната" музика, но доверява, че слуша и много други стилове – от Мадона през хард рок до Риана (Rihanna). На въпроса обаче в кого би искала да се преобрази, посочва, че с удоволствие би се преобразила като мъж, особено като Елвис Пресли или Мик Хъкнал от Симпли Ред. Първата й трансформация за рекламната визия на шоуто обаче е като краля на попа Майкъл Джексън.

Милица Гладнишка. "Време е хората да разберат, че Милица е красива, грациозна и елегантна", споделя актрисата, станала известна с ролята си на Мими от комедийния сериал "Етажна собственост". Преди да изгрее на малкия екран, тя е позната - особено пък на обитаващите пространството, наречено MySound.bg, като страхотна джаз певица. Заедно с актьорското майсторство, Милица е учила още оперно и джаз пеене. Според нейни близки, прилича на Гена Димитрова, затова признава, че с удоволствие би се превъплътила като голямата ни оперна певица. Не би отказала обаче да се трансформира и като уникалните вокалистки Арета Франклин (Aretha Franklin) и Ела Фицджералд. Обещава да се старае изключително много, що се отнася до танците – макар да умее да прави шпагат, признава, че бързите стъпки и сложните хореографии определено ще са предизвикателство за нея.

Албена Михова – известна с множеството си превъплъщения от "Пълна лудница", а така също и от театралната сцена, може би малцина знаят, че Михова има зад гърба си и музикална кариера. Определя се като "джазменка", но може да се похвали със сериозен репертоар от рок и кънтри песни. Признава, че в "Като две капки вода" танците определено ще бъдат по-голямото предизвикателство за нея, но това, което най-много очаква от шоуто, е да се забавлява.

Рафи – най-младият участник, но за сметка на това единственият, който вече е бил на върха на музикално телевизионно шоу. Победителят в X Factor нееднократно е доказвал, че е истинска фурия на сцената. Зрителите са го виждали в образа на Фреди Мъркюри (Freddie Mercury), а така също и в изпълнения на хитове на музикални звезди като Тина Търнър, Адел, Роби Уилямс, Джордж Майкъл и много други. Сега обаче, като част от "Като две капки вода", първото му преобразяване за рекламната визия на шоуто е като... Лейди Гага.

"Като две капки вода" е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol, пожънал небивал успех във Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина и Чили.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички