Официалният фенклуб на Металика у нас става на 5 години


Официалният фенклуб на Металика у нас става на 5 години

4567

Официалният фенклуб на Металика (Metallica) у нас - Harvester Оf Sofia, навършва 5 години от създаването си.

Парти по случая ще се състои в столичния клуб Jet Rock на 9 март, събота. Специален гост ще бъде набиращата популярност кавър банда HammerHead, която е подготвила дълъг сет от най-добрите песни на гостувалите три пъти у нас идоли от Сан Франциско. На събитието, което се осъществява с подкрепата на Universal Music Bulgaria и BGTSC, ще има доста изненади, игри с публиката и много награди. Входът е 6 лева, начало - 21,30 часа.

Едно от знамената на Harvester Оf Sofia, което лично беше дадено на Джеймс, в момента стои в репетиционната на бандата. Освен това Хетфийлд сложи на централно място върху една от китарите си стикер с българския флаг, който му беше пратен от членовете на фенклуба. Той свири с въпросната китара и на концерта от The Big 4 в София през 2010.

Harvester of Sofia е българският локален фенклуб, признат от официалния фенклуб на Металика - The Metclub. Той е създаден през март 2008 и бързо става известен. През тези 5 години години около 20 от членовете на Harvеster Оf Sofia сбъднаха мечтата си да се видят на живо с Джеймс, Ларс, Кърк и Роб. Членове на фенклуба са пътували организирано в чужбина за над 30 шоуто в Италия, Англия, Испания, Полша, Франция, Германия, Унгария, Сърбия, Чехия, Хърватия, Русия, Австрия, Гърция, Турция, Португалия и Румъния. Представители имаше и на паметните четири шоутa във "Филмор" в Сан Франциско по случай 30-годишнината на бандата в края на 2011.

Фенклубът разполага и със сайт www.harvesterofsofia.com. На него има стотици преведени материали и интервюта. Наскоро интервюта специално за Harvester Оf Sofia дадоха бащата на Ларс Улрих и съпругата на Роберто Трухийо.

Universal Music Group e лидер в световната звукозаписна индустрия, кaто развива талантливи изпълнители в повече от 77 държави по света От 2009 насам компанията има и своя филиал у нас - Universal Music Bulgaria, който също успешно развива разнообразни бизнес направления.

BGTSC e сред водещите промоутъри в клубната сцена на България и e единственият, работещ на принципа "от фенове за фенове".

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички