Deep Zone и Криско пуснаха съвместния си проект Никой друг


Deep Zone и Криско пуснаха съвместния си проект Никой друг

5151

По случай 13-годишнината от своето създаване на 4 март, денс формацията Deep Zone Project (Дийп Зоун Проджект) пусна дългоочакваното видео към своя най-нов сингъл - "Никой друг".

Както MySound.bg вече информира, той бе реализиран съвместно с Криско. Песента съчетава различни стилове - дъбстеп, електро, фолклор и хип-хоп.

Видеото е дело на BashMotion и е заснето в популярен клуб в Добрич, а останалите кадри са осъществени на борда на един от самолетите на Bulgaria Air.

Виж клипа ТУК!

Kато реверанс и подарък към феновете, музикантите предоставиха песента за свободно изтегляне от своя официален сайт - www.deepzoneprpject.com, до 15 март заедно с някои предишни парчета, пуснати между 2000 и 2012. За тези години Deep Zone успя да направи над 300 авторски песни и ремикси, да се изяви не само в България, но и в САЩ, Китай, Великобритания, Португалия, Турция, Украйна, Малта, Румъния, Гърция, Сърбия и Кипър.

"I Love My DJ" получи награда в категорията за най-добра песен на 2012 (Best DJ Track Of The Year 2012) на ежегодните музикални награди Awards.BG - Best DJ & Club, които се проведоха при закрити врата в столицата на 23 януари.

2012 е годината, в която групата подписа договор с румънския топлейбъл "Ротон" и музиката ѝ вече се разпространява и звучи в клубове, дискотеки, телевизии и радиостанции на пет континента.

Криско и редица други изпълнители тръгват на национално турне с първата телевизия само за българска музика – BOX TV, чието начало е на 13 март.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички