Започват вокалните двубои в Гласът на България


Започват вокалните двубои в Гласът на България

5276

Вторият етап на музикалното състезание "Гласът на България" започва по bTV в 20.30 часа на 18 март, понеделник.

Форматът ще предложи на участниците и треньорите ново предизвикателство, което ще създаде изключителна динамика и ще направи развръзката преди концертите на живо напълно непредвидима. След  кастингите "на тъмно" четиримата треньори - Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро имат по 16 души в отборите си. От понеделник те ще трябва да ги разделят на 8 двойки, всяка от които ще бъде изправена на ринга във вокален двубой, изпълнявайки една и съща песен. Така задачата на треньорите става изключително тежка. Те ще трябва да изправят един срещу друг най-добрите срещу най-добрите.  

Някой ще бъде откраднат! Кой? – отговорът на този въпрос е в новия елемент от регламента на формата. Тази година всеки от треньорите има възможност да "открадне" участник от друг отбор, който отпада от вокалните двубои.

Седем секунди спасяват глас! Това е времето, в което всеки треньор ще може да открадне участник от конкурентния отбор. Преслава, Данчо Караджов, Вики и Миро имат право на 2 "кражби", защото, ако в края на този етап отборът им е с повече от 8 участника, ще трябва да сформират допълнителен нокаут кръг, на който да се разделят с още двама претенденти да станат победители в "Гласът на България". Всяка от двойките трябва да впечатли треньорите вече не само с вокални заложби, но и с атрактивно сценично поведение.

Кой кого ще "открадне", и настъпва ли времето за истинските стратегии между треньорите, ще стане ясно довечера. Преди да се изправят един срещу друг на ринга обаче участниците са преминали през специална вокална подготовка. За целта като помощник-треньори в шоуто влизат един от най-добрите вокални педагози у нас - Аделина Колева и преподавателят в Музикалната академия Владимир Димов. Те, заедно с треньорите и музикалния продуцент Евгени Димитров – Маестрото, обучават и дават ценни съвети за това как участниците да изпълнят най-добре песните си и да бъдат истински бойци на ринга.

"Готови ли сте за битка?" – така водещият Мартен Роберто ще предизвика началото на двубоите. Кои ще бъдат първите двойки, които ще се изправят на ринга във вокална схватка за оставане в шоуто? Кой участник ще накара Данчо Караджов да целуне ръката на Вики и защо Миро обявява изпълнителите от първия двубой в отбора на Преслава за дует КариZма в поп-фолка?

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Вълненията на феновете и техните коментари пък може да видите във Фейсбук страницата на формата.

Eпизодите на шоуто се излъчват на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и са достъпни по всяко време след излъчването им.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички