Хор Ave Musica подгрява грандиозния спектакъл на Таря Турунен


Хор Ave Musica подгрява грандиозния спектакъл на Таря Турунен

4005

Един от водещите хорове в България - Ave Musica,  ще се включи в концерта на Таря Турунен (Tarja Turunen) в София тази събота, 30 март.
 
Както е известно, бившата певица на Найтуиш (Nightwish) ще представи своя оперен-рок- метъл спектакъл Beauty & Beat  в зла 1 на НДК заедно със звездния барабанист Майк Терана (Mike Terrana).

Година и половина след феноменалния успех в Античния театър в Пловдив, финландската суперзвезда се завръща отново у нас. Програмата ще бъде по-различна от тази в Пловдив, но отново можем да очакваме грандиозен спектакъл с невероятен звук и светлина.

След като диригентът Левон Манукян (Levon Manukyan) обяви, че ще се изяви със създадения от него оркестър Levon Manukyan Collegium Musicum, днес представяме и хора.

Ave Musica e основан в София през 1998 и бързо се налага като един от водещите камерни състави в страната. Приоритет в разнообразния му репертоар е българската музика, фолклорът на различни народи, произведения от 20-21 век, образци от поп, джаз, госпъл и етно стиловете.

Визитка на хора са разчупените и нестандартно поднесени аранжименти и
интерпретации, винаги радващи се на голям успех сред широката публика и оценени от специалистите. Съставът е пръв изпълнител в България на редица творби на наши и чужди композитори – акапелни, за хор и орган и с различни инструментални ансамбли.

В творческия си актив има и участия и отличия в редица международни хорови форуми, в две американски филмови продукции, както и реализирани множество звукозаписи (сред които Мisa Criolla от А. Рамирес, 2012, Аve Musica, 2005, “Да бъде виделина” с музика от П. Дънов, 2003 и мн. др.). Създател на Ave Musica е Таня Никлева-Владева.

Организатор на грандиозното събитие отново е Тангра Мега Рок. Билети за концерта на Таря Турунен в зала 1 на НДК - в сайта www.tixgate.com и на всички каси на Изипей.

Цени:

ПАРТЕР

От ред 8 до ред 12 включително от Блок 2, блок 4, блок 3 и блок – 50 лв;
От ред 13 до ред 21 включително от Блок 2, блок 4, блок 3 и блок – 40 лв;
Блок 6, блок 7, блок 8 и блок 9 – цена 35 лв;

БАЛКОН 1

Блок 10 и блок 9 – 40 лв

БАЛКОН 2

Блок 14, блок 16, блок 18, блок 17, блок 15 и блок 13 – 35 лв;

Ограниченият брой места в така наречената ОРКЕСТРИНА, точно пред сцената са с цена 60 лв,

ПАРТЕР - от ред 2 до ред 7 включително от Блок 2, блок 4, блок 3 и блок 1 – 60 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички