Деца до 7 години безплатно на Таря Турунен


Деца до 7 години безплатно на Таря Турунен

4032

Деца до 7 години (включително) ще влизат безплатно на концерта на Таря  Турунен (Tarja Turunen) и Майк Терана с оркестъра Levon Manukyan Collegium Musicum и хора Ave Musica в зала 1 на НДК тази събота, 30 март, оповестиха организаторите "Тангра Мега Рок".

Предвид факта, че билетите са с места, се налага децата да стоят в родителите си, които трябва да притежават билет.

Вратите ще бъдат отворени в 18.30 ч., а концертът започва точно в 20.00 ч.  

Това стана ясно на пресконференция в София, на която звездите се срещнаха с българските медии (на снимката, дело на Бойко Кичуков).

На пресконференцията присъства и 8-месечното бебе на финландската суперзвезда - Наоми, но молбата на мениджмънта детето да не бъде притеснявано от снимки и личният живот на певицата да бъде уважаван, (като че ли) бе спазена от всички.

Скандинавският славей, както наричат Таря, все пак разказа някои лични неща, свързани с новите ѝ усещания като майка. Бе разпространено и изискването на мениджмънта на музикантите за снимането по време на концерта.

Феновете няма да имат проблем с внасянето на фотоапарати, но снимането ще бъде разрешено едва по време на бисовете. Това е мотивирано от желанието да бъде запазена чистотата на звуковото изживяване и красивите класически моменти в шоуто да не бъдат насичани от щракане на светкавици и други механични звуци.

След края на пресконференцията, Таря и Майк раздаваха автографи на журналистите и се снимаха с тях в продължение на близо половин час.

Билети за концерта - на касата "Изипей", Билетен център в НДК.


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички