Краси Гюлмезов събира естрадните звезди на пролетен концерт


Краси Гюлмезов събира естрадните звезди на пролетен концерт

3924

Популярният композитор Красимир Гюлмезов събира някои от звездите на българската естрада за голям пролетен концерт.

Веселин Маринов, Нели Рангелова, Мария Илиева и Мариана Попова са само част от известните изпълнители, които ще се представят с негови песни. Рециталът ще се състои в столичната зала "България" от 19.00 ч. на 2 април.

Събитието няма да мине и без участието на половинката на Краси - Вили Гюлмезова, с която ще изпълнят най-обичаните песни на дует Шик. Фолкпевецът Стефан Митров също ще се включи със свое изпълнение. Всички песни в програмата ще бъдат изсвирени на живо от специално сформиран за концерта бенд под ръководството на Краси Гюлмезов.

Китаристът Бисер Иванов и цигуларят Орлин Цветанов - част от триото на примата Лили Иванова, басистът Юри Божинов и барабанистът Жоро Марков ще акомпанират на певците. Композиторът Светослав Лобошки също ще излезе на сцената като гост-музикант на китара. Откритието на Слави Трифонов - Любена Нинова, и младата изпълнителка Лили Пенчева ще са вокалната група на всички изпълнения, но ще се представят и соло с по една авторска песен на Краси Гюлмезов, написана специално за тях.

Билети за пролетния концерт на цени от 20 до 50 лв. - в касата на зала "България" и чрез eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички