State Of Mind за първи път в България, Next Level


State Of Mind за първи път в България, Next Level

4530

E, това си е цяло събитие: State Of Mind за първи път в България.

Лицата в горещия новозеландския проект - Стю Максуел и Патрик Хоукинс, пристигат у нас по покана на H.M.S.U. за сет в столичния парти център "4 км" на 13 април.

Участието в София е част от европейското турне на тандема, а столицата ни е една от шестте дестинации за презентация на най-новата му продукция. Заедно с тях феновете ще се насладят и на някои от най-големите родни таланти, а цялата програма и детайли около събитието ще бъдат ясни съвсем скоро.

Билетите за партито могат да бъдат закупени в дистрибуторската мрежа на Eventim и онлайн на http://www.eventim.bg. Промоционална цена е 15 лв., а всички, пропуснали да се снабдят с пропуск, ще могат да закупят такъв на входа срещу 20 лв.
 
Едва ли можем да останем безразлични към творчеството на Стю Максуел и Патрик Хоукинс, които записват тракове за едни от най–големите лейбъли на електронната сцена, сред които Shogun Audio на DJ Friction, Subtitles Records на ТееBee, Uprising на Concord Dawn и много други. Артистите издават три самостоятелни албума - "Take Control", "Faster Than Light" и "Nil By Ear", които им носят редица престижни награди и водещи места в музикални класации. Парчетата им се въртят в сетовете на титаните Pendulum, Andy C, Black Sun Empire, а новата им продукция винаги е сред най-продаваните в музикалните магазини по света.

Първият пълнометражен албум на State Of Mind - "Take Control", излиза през 2006 за Uprising Records. Той толкова се харесва на публиката, че носи на дуета победа в категорията за най-добър новоизлюпен артист на наградите на новозеландското радио B-Net, както и номинация на престижните NZ Music Awards. На двамата ентусиасти обаче не им е достатъчно да се занимават само с продуциране и да диджействат и през 2009 основават свой собствен лейбъл – SOM Music, откъдето на бял свят излиза второто им издание – "Faster Than Light". Диск No.3, кръстен "Nil By Ear", попада на музикалните рафтове в цял свят през април 2011 и завзема пета позиция в новозеландските класации, носи и поредната номинация за NZ Music Awards. Днес лейбълът на двамата артисти заслужено се нарежда сред музикалните лидери в жанра. SOM Music е свърталище на редица талантливи лица, сред които са Nymfo, Black Sun Empire, Spinline, Jade, Mindscape, Dose, Borderline и Tiki Taane.

Стю и Патрик до скоро водеха изключително популярното дръм-ен-бейс радио предаване Next Level по 95BFM.

По желание на публиката предаването е подновено и в момента тече в ежемесечен подкаст формат.

Още - на:

web:
http://www.hmsu.org

fb:
http://www.fb.com/hmsu.org

fb event:
https://www.facebook.com/events/136702479834711/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички