Пуснаха билетите за концертите на Джеси Джей и Джамирокуай у нас


Пуснаха билетите за концертите на Джеси Джей и Джамирокуай у нас

9486

Броени дни след като стана известно, че британската фънк и ейсид джаз банда Джамирокуай (Jamiroquai) ще бъдe част от първото издание на Symphonics’ Concerts, още едно име - вече официално, се присъединява към поредицата от концерти.

Както MySound.bg вече огласи, британската поп звезда Джеси Джей (Jessie J) също ще бъде сред изпълнителите, които ще се качат на сцената на столичната зала "Арена Армеец". Датата за първата изява на певицата в България, както стана известно от личния ѝ профил в "Туитър", е 29 юни.

Билетите за концерта на Джамирокуай са на цени от 60 лева, 70 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева. Феновете на Джеси Джей, от своя страна, могат да видят любимката срещу пропуск от 70 лева, 80 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева. Пропуските се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в чрез Epay (https://www.epay.bg

За тези почитатели, които изявяват желание да посетят и двете вечери,  са предвидени няколко улесняващи начина от финансова страна. За тях ще има специален подарък под формата на ваучер за безплатна консумация по време на събитията, чиято стойност и детайли ще бъдат обявени скоро. Допълнително организаторите на Symphonics’ Concerts сключиха споразумение с банка "Тексим", чрез която се дава ексклузивна възможност за микрокредитиране, така че посетителите на събитията да могат на разплащателен принцип да закупят своите билети с минимална месечна вноска от 20 лева и максимална – от 60 лева. При евентуално добавяне на още един ден към поредицата, което от организаторите Symphonics Entertainment вече обмислят, закупилите билети и за двете предишни вечери ще получат отстъпка за третия концерт.

Джесика Елън Корниш, по-известна като Джеси Джей, е английска певица и текстописка. В началото на 2011 тя издаде своя дебютен албум – "Who You Are". Преди обаче първият й диск да стане факт, Джеси набра популярност покрай създаването на няколко хитови парчета за Крис Браун и Майли Сайръс.

Първият сингъл на певицата - "Do It Like A Dude", достига 2-ро място в Обединеното кралство. Следващото й парче, "Price Tag", застава директно под  №1 на Острова, Ирландия и Нова Зеландия, и влиза в Топ 10 в чартовте на 19 други държави. На 7 януари 2011 изпълнителката оглави списъка на BBC Sound Оf 2011, получи и наградата "Избор на критиците" на BRIT Awards. Дебютният проект на Джей е излиза на 25 февруари 2011, достигайки втора позиция в UK Albums Chart.

Появата на петия й сингъл "Domino" ѝ донесе международен успех, заставайки на 6-то място в Billboard Hot 100. Интересна подробност е, че изпълнителката се превръща в първата британска певица с четири сингъла в Топ 10 в родината си от един албум . Нейният втори диск се очаква тази година. Междувременно Джеси се присъедини към екипа на музикалния риалити формат The Voice UK ("Гласът на Великобритания").
 
Преминавайки през различни стилове, певицата придоби известост със своята еклектичност от соул вокали и ар-ен-би препратки, примесени с поп, електропоп и хип-хоп. До 2012 година изпълнителката е продала 11 милиона сингъла и над 2.5 милиона албума по цял свят.  

Любопитен факт е, че предстоящата ѝ визита у нас няма да е първа - през 2011  Джеси бе инкогнито в България за снимките на клипа към "Nobody’s Perfect" в Бояна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички