Fashion Drugs превръща пепеляшки в клубни красавици


Fashion Drugs превръща пепеляшки в клубни красавици

3781

Специално за дамите, фенове на клубната музика, лейбълът Code организира второ издание на събитието Fashion Drugs на 20 април, събота.

Мястото отново е столичният клуб Тифани. Акцентът е поставен върху перфектната физическа форма и актуалните тенденции в клубната визия.

Гостите на Code ще получат персонални консултации за оформяне на перфектна фигура с фитнес упражнения и забавни тренировки. Сезонът на активната промяна ще е в пълна сила. Дамите ще имат възможност да изпробват върху себе си актуалните тенденции за ярки, свежи цветове в грима, разнообразни прически и модни тоалети.

Атмосферата е изцяло пролетна и свежа. Професионалните съвети за перфектна форма, модерна визия и очарователно самочувстие са подготвени. Заведението е преобразено с ефирни пролетни цветя от Positive Creations, а нюансите на сезона ще се разпръснат благодарение на специалистите на тема женска красота и стил.

Стартът на Fashion Drugs е от 19.30 ч, като своебразната подготова за блестяща клубна вечер, съвсем естествено ще прелее в стилно парти.

За да продължи тя в танци и забавление, ще се погрижат Stefan Popov и Dony.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички