Метъл законодателите Iced Earth пристигат у нас догодина


Метъл законодателите Iced Earth пристигат у нас догодина

3518

Американските пауър метъл законодатели Iced Earth се завръщат в София догодина.

Бандата от Тампа, Флорида, ще разтресе из основи столичния клуб Mixtape 5 на 2 февруари по покана на Phoenix Entertainment и Loud Concerts.

Предстоящата изява на бандата в София ще е част от световното ѝ турне, което ще започне в началото на януари 2014. В обиколката ще се включат и други групи, чиито имена ще бъдат обявени допълнително.

Билетите за дългоочакваното събитие вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Най-нетърпеливите да се сдобият с пропуск за концерта ще могат да закупят пъврите 50 билета на специална промо цена от 25 лв.  След изчерпване им, билетите ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape 5, цената им ще е 35 лв.

Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Iced Earth е основана през 1984 в Тампа, Флорида. Музикантите са едни от основоположниците на американския пауър/хеви метъл. Имат зад гърба си 10 стидийни албума, последният от които е "Dystopia", най-амбициозният им проект досега, както и множество лайв албуми и DVD-та. 11-ят запис на бандата - "Plagues Of Babylon", излиза през януари 2014.

Всеки един от албумите на Iced Earth се счита за шедьовър в метъла. Благодарение на страхотно композираната музика, в основата на която е, характерната ритъм китара nа Jon Schaffer и силните социални или вдъхновени от научната фантастика текстове, групата бетонира репутацията си на една от най-обичаните и уважавани американски метъл банди.

На живо Iced Earth представляват истинска разрушителна сила.

Сила, в която ще се уверим на 2 февруари 2014.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички