Транс триото Above Аnd Beyond на Spirit Of Burgas 2013


Транс триото Above Аnd Beyond на Spirit Of Burgas 2013

4186

Фестивалът за електронна музика у нас Solar ще има своя сцена в рамките на едно от най-големите музикални събития в България - Spirit Оf Burgas, за втора поредна година.

Така, в последния уикенд на юли, Solar Dance Arena ще срещне българските фенове на електронната музика с едни от най-актуалните звезди от световната сцена, като отново ще предложи стилово различни артисти.

Най-известното транс трио Above & Beyond са първите потвърдили хедлайнъри, които публиката на Spirit Оf Burgas ще види и чуе на 27 юли.

Проектът е сформиран през 2000, като светкавично Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness и Paavo Siljamäki печелят слава на диджеи от световен ранг.

Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват публиката до транс. И докато много диджеи поставят себе си в центъра на шоуто, това, което отличава Above&Beyond, е, че фокусът в лайв изпълненията им е публиката. Винаги се стараят да са максимално близо до феновете и да ги накарат да почувстват, че именно те правят партито незабравимо. Случвало се е дори да поканят техен фен да се качи на сцената и да натисне бутона Play на техните CD-та.

Не случайно са единствените спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011. Лондонското трио има зад гърба си освен суперуспешни ремикси на едни от най-големите звезди от световната сцена, сред които Madonna, Radiohead,  Dido и Britney Spears и два самостоятелни албума, които се радват на огромна популярност.

Продукциите им редовно попадат в плейлистите на куп именити техни колеги като Armin van Buuren, Gareth Emery, Ferry Corsten и т.н. Последното признание тяхното майсторството зад пулта и в звукозаписното студио е 8-мото място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012.

Лимитиран брой промоционални билети за Spirit Оf Burgas 2013 вече са в продажба в мрежата на "Евентим" на цена от 99 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички