Екстравагантните Melmac Riders за първи път на родна сцена


Екстравагантните Melmac Riders за първи път на родна сцена

4808

Буря от известни мелодии, завихрени талантливо и по особено весел и достоен за уважение начин, ще се завихри в столичния бар Rock It от 21.00 ч. на 9 май.

Хеви метъл, хард и класически рок, денс и поп хитове, "сготвени и поднесени" в блюдо от хитовете на Motorhead, Rammstein (Рамщайн), Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Ram Jam, Snap, Boney M, MC Hammer, Kylie Minogue, Fatboy Slim, ….та дори и The Prodigy (Продиджи), поясняват организаторите от BGTS.  

Бандата Melmac Riders съществува с непроменен състав от 2009 насам и се състои от доказаните сръбски музиканти с богат опит: Vladimir Jezdimirović Alf, Aleksandar Bukur, Lazar Kebić и Miloš Knežević. След дългогодишен опит в множество групи от всички жанрове стигат до идеята да предложат нещо необичайно по отношение на рок сцената - така наречените medley arrangements или mashup песни, направени от най-големите световни поп и рок хитове. Групата няма точно определен стил, но нейните членове обичат да наричат себе си "отлична група за забавление с по-тежък звук".

Билети за шоуто в Rock It - 7 лева.

Първото изпълнение за приятелите на групата е заснето във видеото "PAnDEMOnium Sessions", записано в Pandemonijum StudioМладежки дом в Панчево, като с това издание започва и богатата дискография на групата:

1. Melmac Riders – Pandemonium Session Live (DVD) 2009.
2. Melmac Riders – Pandemonium Session Live (CD) 2009.
3. VIII Rock Fest (CD compilation) – Mistreated Children 2009.
4. Melmac Riders – Are You Ready For... (promo CD) 2010.
5. Nocturne Music Magazine No.3 (CD compilation) – Ace of Vegas 2010.
6. Pančevo Uživo (CD compilation) - Land of Proud Marry 2010.
7. Melmac Riders – Pandemonium Session Live - special edition (CD+DVD) 2010.
8. Pandemonium 3 (CD compilation) - Everybody Push The Tempo 2011.
9. Melmac Riders – We Come in Peace + bonus DVD All Night Wrong - live in Pančevo 2012.
10.Rocker's Compilation (Romanian Rocker’s Fest CD compilation) - Ballroom Generation 2012.

Оригиналната концепция на групата и неуморната работа по промоутирането й довежда до голям брой концерти в Сърбия и чужбина, както и голяма фен маса в цялата страна и региона. Актуалният албум "We Come In Peace" е записан отново в сътрудничество с Младежки дом в Панчево в Pandemonijum Studio и Student Hall. Това е двоен диск, който се състои от аудио CD със студийни записи и DVD от концерт в Studentski Dom. В студийния проект имат честта да бъдат домакини на някои от най-големите имена в сръбската рок сцена: Branislav Gluvakov (VanGogh), Vlada Janković Džet, Inspektor Blaža и много други. И двата диска са направени в стил мини винил (плоча) реплика. Албумът официално е издаден в каталога на DoP Records на 13 декември 2012 с първоначален тираж от 500 копия.

Тук може да се видят и някои клипове:
http://www.youtube.com/user/MelmacRiders

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички