За Който пие бира! Mo Horizons в София: лаундж Round Midnight


За Който пие бира! Mo Horizons в София: лаундж Round Midnight

4418

Латино лаундж формацията Mo' Horizons отново се изяви шеметно в своя формат Mo’Horizons Аnd The Banana SoundSystem в Sofia Live Club оная вечер, печелейки за енти път отзивчивата българска аудитория.

Гостите, които се прочуха в зората на чил-аут музиката предимно чрез незабравимите компилации "Buddha Bar" с парчето "Fly Аway" в различни версии,  излязоха на сцената около полунощ. Настроението на многобройната танцуваща публика в клуба беше приповдигнато. Пушещите отвън също не скучаеха - тук-там се чуваше въпросът: "Започнаха ли?", но не изглеждаше някой да има нещо против да почака на по цигара отвън или на фона на загряващата музика, звучаща отвътре.

Публиката обаче бързо се прегрупира и избухна, щом на сцената се появиха Ralf Droesemeyer (Ралф Дрьосемайер), Нене Васкез (Nene Vasquez) (перусиии) и вокалистката М'Байе (Denis M'Baye). Последва пленяващо 3-часово представление, поредното саунд предизвикателство в афиша на ReelFeel. Ню джаз, афро и кубински ритми, фънк и ска се преплетоха в уникален саунд, който не остави и за секунда публиката в препълненото заведение да скучае.

Парчетата "Don’t Bring Me Down", "Banana No Mas" и "The Cat Came" градираха адреналина на присъстващите.

В един момент настроението се смени с изпълнението на вечната тема от филмите за Джеймс Бонд, миксвана с балкански елементи и цялата публика се разтанцува още по-диво, предусещайки, че предстои и парчето на вечерта, а именно българското "Който пие бира". За създаването на песента групата работи с Varna Bugalo Crew – музиканти, сред които Стоян Роянов Я-Я. На сцената се качи и маскотът на парчето - момче с бира.

Невероятните вокални изпълнения на Нене Васкез също бяха посрещнати с бурни танци публиката.

Към края на шоуто гостите представиха и свои ремикси по класики на  Рей Чарлс. Освен хитовата преработка на "Hit The Road Jack", овации овърша и уникален женски вариант на "I’ve Got A Woman", наречен "I’ve Got A Man".

Въпреки далеч от своите пикови години, музикантите се завърнаха с фурор в България, заявявайки, че бъдещето е пред тях.

Очакват ги пълни заведения, бурни танци и дълга пролет - преддверие на горещо южно лято.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички