Милчо Левиев и Вики Алмазиду с концерт в Пловдив


Милчо Левиев и Вики Алмазиду с концерт в Пловдив

4699

"Милчо Левиев разказва..." –  след повече от три години отсъствие от пловдивска сцена Милчо Левиев ще се срещне с културната и бизнес общественост в родния си град в откровен разговор и концерт на 1 юни от 19.00 ч. в Първо студио на Радио Пловдив.

Почетен домакин на събитието е г-н Стефан Стоянов, заместник-кмет на община Пловдив. Изявата на именитите музиканти е част от програмата на "Камерна сцена Пловдив".

С музика и думи маестрото и Вики Алмазиду ще разкажат истински и интересни истории от живота си, ще споделят и за най-новите си музикални проекти и търсения.

Макар че не е свирил дълго време тук, Левиев не е прекъснал връзката с родния си град, той е в постоянен контакт с  музиканти и творци от Пловдив. Концертът му на "Камерна сцена Пловдив" е възможност да се насладим отново и на цялата онази неповторима енергия на свиренето му. Домакинът на събитието г-н Стефан Стоянов ще сподели основните направления на работа по кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата 2019 и ще потърси колабориране между креативните идеи и финансовия потенциал на града.

По покана на ректора на АМТИИ проф. Милчо Василев, маестро Левиев и Вики Алмазиду изнесоха безплатно открити уроци в сградата на Академията на 30 май и на 31 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички