Гери Дончева пропя рап в парче на Румънеца и Енчев


Гери Дончева пропя рап в парче на Румънеца и Енчев

4558

Румънеца и Енчев направиха двойна премиера в столичния клуб 365 оная вечер.

Те представиха два свои нови проекта – "Da Club" с участието на руската звезда от български произход Влади Шаган, и лятното си парче "7 дни", в което с рапиране се включи и топмоделът Гери Дончева (между двамата на снимката).

Сред дошлите да поздравят хитовия тандем бяха Мария Гроздева, Боби Ваклинов, Евгени Минчев, Христо Сираков, както и музикантите от Дийп Зоун Проджект,  Айс Крийм, Сантра.

"7 дни" е издържана в типичния за рап дуото стил. В песента освен Гери Дончева участват и младите обещаващи таланти Наско и Мариета. Голямата изненада обаче бе изявата на Гери Дончева.

Песента е своебразна шеговита "закана", че за 7 дни почиващите по морето ще грабят с пълни шепи от летния лайф. "Припевът е мелодичен, лек, с романтична нотка, която те кара да мечтаеш за морската шир, плажовете, слънцето, красивите загорели тела",  сподели Енчев. "Със "7 дни" идва краят на лошото време, проливните дъждове и гръмотевичните бури", пророкува пък шеговито Румънеца.

В парчето има и закачка към цяла България – с намигване към всеки град, музикантите съобщават къде неофициално предпочитат да почиват жителите му. Обобщението обаче е едно: навсякъде по морето е добре! С песента музикантите желаят и незабравимо лято на своите почитатели. Музиката и аранжиментът са дело на Румънеца, Енчев и Наско, а текстът е на Енчев.

Както MySound.bg вече извести, нашият изпълнители представиха и специалния си гост - Влади Шаган, с когото изпяха на живо руската версия на харлем шейка си "Da Club". Това е поредният им международен музикален проект (след "Miss You" с Кулио, Хадауей и Гоуст и "Пак на море" с Турбо Би (екс-Снап!). Оригиналът на български се появи в края на март и стана първият у нас видеоклип на Харлем шейк, включващ всъщност няколко шейка, заснети на различни места. Във версията с Влади Шаган Румънеца и Енчев пеят на български, а руснакът – съответно на руски.

Гостът представи и най-новото си парче "Балкански хит" на руски и обеща до края на лятото да го запише на български и английски, а видеото към него да снима у нас. Младежът е музикант, поет, продуцент, бивш солист на известния в България балет Тодес. По произход Влади е бесарабски българин и получи българско гражданство тези дни.

Освен с новите парчета, Румънеца и Енчев изнанадаха присъстващите и с информацията, че песните им се въртят в радиостанциите на 41 държави, като дори показаха на видеостена скрийншот от сайта за даунлоуд.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички