Rick Ross отказа изява с Lil Wayne, за да пее в Пловдив довечера


Rick Ross отказа изява с Lil Wayne, за да пее в Пловдив довечера

3729

Поради закъснение в полетите, звездният американски рапър Rick Ross бе принуден да отмени участието си в първата вечер на 359 HipHop Fest.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието се провежда в Панаирното градче в Пловдив между 20 и 22 юни.

Буквално до последно, Rick Ross и екипът му нямаха яснота ще успеят ли да стигнат до града на тепетата, въпреки наетия от организаторите частен самолет. Но вече са тук (на снимката - рапърът със своето крю в покрайнините на Пловдив).
 Многохилядната тълпа, събрала се да чуе лошите момчета на рапа в Панаирното градче, остана разочарована от новината, въпреки невероятното шоу, което направиха Спенс, македонската звезда Тони Зен, Alex P, Varna Sound и други. За настроението на публиката се погрижи и хостът на събитието - Don Eddy. Въпреки натоварената си програма и ангажименти, Rick Ross реши да не разочарова феновете си в България и отложи друго свое участие - с популярния Lil Wayne, за да може да излезе на сцената на фестивала у нас на 21 юни.

Днес могат да бъдат закупени еднодневни билети за 45 лева. Всички, които са посетили събитието вчера и имат билет или гривна, могат да влязат безплатно! Първи хедлайнър е 100 Кила, който е подготвил невероятно шоу, а след него идва ред на Rick Ross. На сцената ще излязат още Рап нация, Ice Cream, Скандау, Pavell & Venci Venc’, Wosh MC & Feel, Bobo, Goodslav, KNAS, Кристо и много други.

"За нас беше голям шок фактът, че Rick Ross не успя да дойде навреме за участието си в Пловдив. Това е първото издание на фестивала и се надяваме феновете на хип-хопа да разберат, че понякога не всичко може да бъде планирано. За да сме сигурни, че Rick Ross ще пътува безпроблемно до България, наехме частен самолет за него и екипа му. За нас няма нищо по-важно от това за защитим интереса на феновете, спонсорите и партньорите ни, дори това да ни струва много. Rick Ross идва", заяви Мария Бонева, организатор на фестивала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички