ЛаТекст в афиша на Малък сезон 2013 на ТР Сфумато


ЛаТекст в афиша на Малък сезон 2013 на ТР Сфумато

3827

Групата за поезия и алтернативен рок ЛаТекст (LaText) ще се включи за втори път във фестивала "Малък сезон".

Музикантите ще се изявят пред сградата на ТР Сфумато в столичния парк "Заимов" от 21.00 ч. на 26 юни, сряда.

Фестивалът "Малък сезон" 2013, който ще продължи от 26 юни до 5 юли и ще представи поредица от артистични акции, свързани с различни изкуства. Миналата година това беше едно от първите участия на новосформираната банда, работеща тогава още като трио. Сега публиката ще чуе едночасов концерт, в който, освен познатите парчета, сред които трите наскоро реализирани сингъла, ще прозвучат и нови пиеси. Тях Петър Чухов (поезия, глас, китара), Елена Пенева (вокал, синтезатор), Иван С. Вълев (бас, глас) и Гриша Маникатов (барабани) планират да запишат в студио през лятото.

Формацията е особено активна в последните месеци. Музикантите свириха в "Петното на Роршах" в Пловдив, в клубовете Maze, "Строежа" и Neu!Berlin в София, участваха в телевизионното предаване на Васко Кръпката "Карай да върви, това е блус". На сцената с тях често се качват гости, включително и такива, дошли от по-близки или далечни държави, като Петер Шрагер (Румъния) и Дейвид Ланю (САЩ).

За следващия месец групата подготвя концерт с новозеландския поет и музикант Док Дръмхелър, който ще посети България и някои от съседните балкански страни.

Входът е свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички