Спектакълът на Роджър Уотърс The Wall само за 30 лева!


Спектакълът на Роджър Уотърс The Wall само за 30 лева!

4396

Органичен брой билети за първия концерт на Роджър Уотърс (Roger Waters) в България на изключително атрактивната цена от 30 лв. ще бъдат в продажба от понеделник, 8 юли.

Както MySound.bg нееднократно информира, титанът ще представи спектакъла The Wall на Националния стадион "Васил Левски" от 20.00 ч. на 30 август.

След проговори с мениджмънта на шоуто, организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" получиха разрешение за пускането на органичен брой пропуски по 30 лв. Първоначално тези места бяха блокирани и изключени от схемата на стадиона, тъй като са разположени под ъгъл, по-голям от 150 градуса спрямо Стената на сцената, и са зад кулите с аудио- и видео оборудването на шоуто.

След финализиране на последните технически изисквания, се установи, че видимостта в тези зони няма да бъде лоша и това позволи да се получи разрешение за включването им в продажба. Тези билети ще дадат възможност на повече хора да наблюдават мегашоуто.

Интересът към The Wall е огромен. Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани за родните мащаби ефекти, включващи разрушаването на Стената, прелитащи самолети, съживяване на учителя-марионетка и много други.

През 2010 Роджър Уотърс преобразува Thе Wall за големи и открити стадиони. Така рок ветеранът предостави възможност на феновете да се докоснат до спектатъла, независимо къде седят, и по този начин осъществи една от най-мащабните продукции в историята на музиката. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.

Роджър Уотърс беше планирал общо 20 шоута за своето европейско турне, но поради големия интерес добави нови дати към него. Турнето ще стартира на 18 юли в Арнхайм и ще завърши на парижкия стадион Стад дьо Франс на 21 септември.

The Wall
ще премине през огромни стадиони, включващи някои емблематични места като Олимпийския стадион в Рим, Олимпийския стадион в Берлин, "Амстердам Арена" и "Теленор Арена" в Осло.

Билетите за рок спектакъла на Роджър Уотърс могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната и на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички