Chase & Status, Andy C, Dub FX и HMSU разбиват на Спирита


Chase & Status, Andy C, Dub FX и HMSU разбиват на Спирита

4671

Още от първото издание на Spirit Of Burgas  HMSU партнира на събитието със селекция от топимена от световната денс сцена.

За последните 6 години това успешно партньорство между феста и една от най-значимите български музикални организации доведе в България световния дръм-ен- бейс елит и затвърди събитието като основна лятна дестинация за почитателите на тази музика от цял свят. Тази година организаторите ще се опитат да надскочат всички издания досега и ще поканят имената, които оставиха траен отпечатък в съзнанието на феновете.

Безспорно миналата година Chase & Status бяха обявени за сензацията на Spirit Of Burgas, а британците бяха толкова очаровани от атмосферата и публиката, че още тогава изразиха готовност да се върнат отново през 2013. Както MySound.bg вече извести, желанието на хилядите родни фенове се сбъдна - тази година Chase & Status ще се представят с диджейски сет, отново с вокала -  MC Rage, в първата вечер на събитието. 

В неделната нощ главни действащи лица ще бъдат дръм-ен-бейс иконата Andy C C (на снимката) и бийтбокс феноменът DUB FX.

Едва ли има някой на световната сцена, който да е пропуснал легендата Andy  C.  Той е собственик на най-популярния дръм-ен-бейс лейбъл Ram Records (открил артисти като Chase & Status, Sub Focus и Pendulum), награждаван е десетки пъти за най-добър дръм- ен-бейс диджей в света, обявен e от MIX MAG и BBC за един от най-значимите диджеи на нашето време. Бургас още помни как The Prodigy и над 5000 човека останаха да танцуват с него до сутринта през 2011. Точно тази година, при попадането си в класацията на DJ Mag Top 100, Andy C изрази очарованието си от публиката на Spirit Of Burgas, като обяви фестивала за „най-силното си събитие на годината“. 

Второто гостуване на британския културен феномен в Бургас ще бъде допълнено от австралийския проект, който промени разбирането за лайв музика – DUB FX. Уличният музикант успя да обедини толкова много стилове и да създаде такъв гиг, че е трудно да останеш безразличен към емоцията, която влага на сцената заедно с неговия екип.

Тази година партитата ще са до изгрева на слънцето, а завършването на фестивала в малките часове ще бъде поверено на неуморните български артисти от HMSU и някои други интересни колаборации. В събота след сета на Chase & Status и Mc Rage, ще може да продължим с най-известния български дъбстеп артист Balkansky. Заедно с него ще бъдат и Basscatz, а на микрофона ще бъде класикът Slim, представяйки българския дъбстеп лейбъл Platform-Music. Неделя сутрин също обещава да е изпълнена с ниски честоти, а след сета на Andy C и лайва на Dub FX, задачата няма да е никак лесна. За качественото закриване на фестивала ще се погрижи набиращото широка популярност дуо High Roll, или добре познатите HMSU машини – Konspirator и Mocks.

Новото в това издание на Spirit Оf Burgas e билетът "След полунощ", който вече е пуснат в продажба и можете да намерите в партньорската мрежа на EVENTIM.bg - "Германос", "Пикадили", Office 1 Superstore, Orange, бензиностанции OMV, магазин На тъмно, USIT Colours и други.

Цената му е само 30 лв., а този пропуск дава достъп до всички събития на фестивала след 00.30 ч, което включва вече споменатите по-горе артисти, но и много други.

Просто изберете датата и се впуснете в приключението Spirit Оf Burgas 2013, приканиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички