Пуснаха единични билети за след полунощ за Spirit Of Burgas 2013


Пуснаха единични билети за след полунощ за Spirit Of Burgas 2013

3520

За всички нощни птици Spirit Of Burgas предлага единичен билет *след полунощ* на цена от 40 лева, информираха организаторите на фестивала. 

Първият гост на Solar Dance Arena на 27 юли ще е резидентът на клуб "Ялта" и на Solar – българският  талант, показвал многократно, че не отстъпва по нищо на чуждестранните си колеги – DJ Juan Alvarez.

Той ще се появи зад пулта точно в 1.15, за да подгрее публиката за визитата на най-известното транс трио - Above&Beyond.

За всички нощни птици фестивалът предлага единичен билет *след полунощ* на цена от 40 лева.     

За признанията и успехите на тримата симпатяги може да се говори много, но достатъчно е да се спомене, че са единствените, спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011, както и 8-мото им място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012. Майсторството си зад пулта на Solar Dance Arena те ще покажат в разбиващ 2-часов сет, който ще приключи в 4 часа след полунощ.

Веднага след тях парти щафетата ще поеме едно от най-значимите имена на електронната сцена - Paul Oakenfold. Той е определян като най-влиятелния диджей в света от най-престижните медии и е записан в Книгата за рекордите на Гинес именно с тази своя титла. Номинираният два пъти за Грами артист е една жива легенда, която за последно видяхме в България като подгряващ диджей на концерта на Мадона (Madonna) в София, но за първи път  феновете на електронната музика ще имат честта да посрещнат изгрева с него на черноморския бряг.

Втората фестивална нощ на Solar Dance Arena ще започне в 1.15 часа с дръм- ен-бейс иконата Andy C. Родните фенове още помнят заряда на партито, което спретна преди две години отново на Spirit Оf Burgas. Самият Andy C обяви това свое участие като „най-силното си събитие за 2011”, а очакванията на всички са, че тази година ще е още по-велико.

Веднага след него в 2.45 часа на Solar Dance Arena ще се появи австралиецът, който покори света, променяйки разбирането за лайв музика – Dub FX (на снимката).

Изпълненията на феноменалния бийтбоксър представляват умела комбинация от бийтбокс, дъб, реге, хип-хоп и дори дръм енд бейс. Именно проводници на последния стил у нас са момчетата от H.M.S.U., които заедно с Balkansky, High Roll и Basscatz & Slim ще закрият по изгрев слънце шестото издание на Spirit Of Burgas.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички