Титанът James Hetfield на 50!


Титанът James Hetfield на 50!

4267

Специално парти в столичния бар Rock Iт почита легендарния фронтмен на Металика и 25-годишнината от появата на класиката "...And Justice For All!".

Събитието ще се състои навръх рождения ден на знаменития юбиляр - 3 август, събота.

Този път в програмата на родната банда Hammerhead са парчета от т.н."критичен” период на Metallica (1986-1991), като в основата на сет листа, разбира се, е целият албум "...And Justice For All!", изсвирен точно така, както са го подредили великите музиканти преди 25 години.

Няма да липсват и парчета от останалите периоди на групата, превърнали Джеймс в една от най-запомнящите се и емблематични фигури в музиката! Томболата с подаръци, осигурени от Universal Music Group и Harvester Of Sofia, ще зарадва някои от присъстващите малко след изпълнението на групата.

Специално за тази вечер голяма част от масите около сцената в заведението ще бъдат отстранени, а гости на събитието ще бъдат популярни личности от шоубизнеса.

До края на официалната част партито ще бъде записано, филмирано и изпратено на Джеймс Хетфийлд като част от подаръка, който той получи от Harvester Of Sofia по случай 50-годишния му юбилей.

Вход: 5 лв.    

Организатор на събитието е BGTSC със съдействието на българския фен клуб на Metallica - Harvester Of Sofia, и подкрепата на Universal Music Group.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички