Wolf+Lamb и Kutmah с Bonobo Live Band на ReelFeel Open Air


Wolf+Lamb и Kutmah с Bonobo Live Band на ReelFeel Open Air

3691

Wolf+Lamb и Kutmah също ще участват в ReelFeel Open Air.

Както MySound.bg огласи, събитието ще се се състои навръх Деня на София - 17 септември, с хедлайнър Bonobo.

Артистите ще се изявят на открито - в пространството на складовете "Деспред", точно зад централна митница "София", където ще бъдат обособени две сцени. С това събитие популярната поредица ReelFeel дава началото на третия си клубен сезон, но за пръви път ще представи три различни формации в рамките само на един ден.

Музикалната програма включва както вече обявения концерт на Bonobo, така и изпълненията на диско хаус продуцентите Wolf+Lamb и на британския експериментатор Kutmah. Скоро ще бъдат обявени и българските участници.

Bonobo ще пристигне с целия си бенд, за да представи най-новия си албум – "The North Borders". Едноименното му турне обикаля Европа и Северна Америка и се радва на изключителен успех с 50 напълно разпродадени концерта през последните няколко месеца.

За първи път у нас ще видим и представители на едни от най-видните диско хаус продуценти от Ню ЙоркWolf+Lamb, които събират на едно място имена като Soul Clap и Nicolas Jaar. Известни са и с естетските си партита в Marcy Hotel в Бруклин, където редовно звучат най-новите течения, въртящи се около екзотичното диско, хаус и други кросоувър стилове, характерни за нощния живот в Ню Йорк. В София Wolf+Lamb ще бъдат представени от Nick Monaco (на снимката) и Zev Le Wolfe.

Не по-малко интересен е и третият артист, който ще вземе участие в събитието на 17 септември – Kutmah. Британският продуцент с египетски корени, роден в Брайтън, е минал през бийт школата на Лос Анджелис и е повлиян от цялата новата генерация продуценти около Flying Lotus и Brainfeeder. Диджей и продуцент с голям международен опит и широка музикална селекция, който определено си струва да се види на живо.

Билети за събитието ReelFeel Open Air могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim и Tixgate на цена от 35 лева. В деня на събитието входът ще бъде 40 лева.

ReelFeel Open Air е с начален час 18.00 ч. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител и предварително попълнена декларация (www.tixgate.com/bg/event/bonobo-the-north-borders-tour/230/)

ReelFeel Open Air се организира с приятелската подкрепа на Bushmills и със съдействието на Столична община.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички