Миленита ще открие концерта на Manu Chao в София


Миленита ще открие концерта на Manu Chao в София

4031

Миленита & Funky Miracle са една от групите, които ще подгреят публиката преди концерта на Manu Chao в София.

Както MySound.bg вече информира, френската звезда събира феновете си в зала "Фестивална" на 16 септември.

Проектът Manu Chao La Ventura ще посети отново столицата по покана на Loud Concerts и клуб "Строежа". Дългоочакваното завръщане на френския музикант с испански корени ще бъде подкрепено и от български изпълнители.

Сред тях е Миленита заедно с лайв групата си Funky Miracle. Изпълнителката на абсолютния хит "Черни котараци" и станалите вече любими на многобройните ѝ фенове песни като "Да ти го начули", "Пия за Мария", "Вевеве сеир беге", беше избрана лично от Manu Chao за откриващ артист. Лайв записи от последните няколко суперуспешни концерта на Миленита & Funky Miracle на фестивали в България привлякоха вниманието на французина с изключителната си енергия и парти настроение.

В последните години Миленита се изявява и като актриса - изигра главната роля във филма "Лора от сутрин до вечер" и взе участие в хитовия сериал "Под прикритие".

От пролетта на тази година Миленита концертира все по-активно из клубовете в страната с новата си лайв група Funky Miracle. Седемте момчета от бандата обогатяват парчетата ѝ с брас секция и динамичния ритъм на фънк, реге и ска звучене, което неминуемо превръща всяко тяхна поява на живо в арена за безспирни танци. Сполучливата комбинация от харизматичното присъствие на Миленита и безспорния талант на музикалното чудо Funky Miracle печели все повече фенове на формацията.Специално на това шоу Миленита ще представи няколко песни на испански, които със сигурност ще се удадат перфектно на родената в Куба певица.

В La Ventura Manu Chao е придружаван отново от китариста Madjid, Philippe Teboul на барабаните и басиста Gambeat, дългогодишни приятели от групите Radio Bemba и Mano Negra. В сетлиста на четворката присъстват както легендарни парчета на гореспоменатите групи, така и нови, никога незаписвани и неиздавани песни. Сред най-големите хитове на Manu Chao са "Clandestino", "Bongo Bong", "Me Gustas Tu", "Je ne t'aime plus", "Me Llaman Calle" и други.

Французинът е сред най-влиятелните съвременни музиканти, обичан от хиляди фенове на пет континента заради социалната си ангажираност, креативността си и таланта да създава уникална музика.  През последните няколко години стотици хиляди фенове по целия свят се радват на музиката му благодарение на енергичните лайфове на Manu Chao La Ventura.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, "Техномаркет", "На тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък", както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Броят на пропуските е ограничен до 3 000. Цената в предварителна продажба, както и на място в деня на събитието, е 50 лв.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички