The Smugglеrs Соllеctivе отново канят на винтидж пикник


The Smugglеrs Соllеctivе отново канят на винтидж пикник

6149

След изключително успешното първо издание на градинското си винтидж парти, The Smugglеrs Соllеctivе канят на пикник в сърцето на един от най-красивите столични паркове!

В лятната градина на Once Upon A Time ... Biblioteka, Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе присъстващите в златната ера на джаза и суинга за един следобед, изпълнен с много музика, танци, прохладни коктейли и винтидж настроение!

Веселбата ще започне в 15.00 ч. тази събота, 17 август.

Сред поляните и вековните дървета на наскоро реставрираната градина зад Националната библиотека, феновете ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от суинг, джаз, рок-ен-рол, рокабили и дуу-уоп музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от диджеите The Smugglers Collective.

Ето какво ще предложи Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party:

-    Традиционния винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от златната ера на Холивуд, с ефектни ретро прически и грим.

-    Още повече щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки. Този път на ретро базара ще се предлагат и плочи и диксове.

-    Специалната алея с колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии ще е на разположение на гостите по всяко време и ще е още по-богата от предишното издание на партито

-    Изложение на ретро автомобили и мотори, с любезното съдействие на списание “Автокласика & мотоциклети”.

-    Втори бар ще предлага разхлаждащи напитки и коктейли на ожаднелите.

-    Ще бъдат организирани забавни игри за гостите: федербал, скачане на въже, фризби, състезание по дърпане на въже и др.

-    Посетителите на Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston Workshop, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

За повече подробности следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/590519977666473/ 

Входът е напълно безплатен.

Събитието е достъпно за домашни любимци при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!

Once Upon A Time ...Biblioteka (Summer Garden) се намира на гърба на Национална библиотека "Св. Св. Кирил и Методий".

За The Smugglers Collective:

The Smugglers Collective са пионерите в сферата на суинг, рок-ен-рол и ритъм-ен-блус  музиката, които за три години успяха да я направят част от нощния живот в България.

Благодарение на тях българските почитатели на този тип звучене се запознаха отблизо и с набиращото скорост електро суинг течение. С почти пет години зад гърба си The Smugglers Collective реализираха няколко гастрола на бурлеска спектакли, популяризираха понятието "винтидж" и продължават уверено да пишат историята на своя Smugglers Swing Club, през който вече минаха имена като Ray Collins’ Hot Club, Swing Republic, Alice Francis, The Correspondents и Si Cranstoun & His Band.

За предстоящия парти сезон 2013-2014 тандемът и неговият Smugglers Swing Club са подготвили множество изненади и концерти на актуални имена от съвременната суинг и електро суинг сцена.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички