15 българчета репетират Another Brick In The Wall


15 българчета репетират Another Brick In The Wall

3892

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Роджър Уотърс (Roger Waters) в България.

Легендарният музикант ще представи за първи път у нас своето грандиозно шоу THE WALL, припомнят от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара. Тези цифри определено ще нараснат след тазгодишното европейско турне, което стартира на 18 юли в Холандия.

Както MySound.bg вече писа, във всяка страна, в която представя THE WALL, Роджър Уотърс кани 15 деца на сцената, които изпълняват с него класиката "Another Brick in the Wall". Това ще се случи и у нас на столичния стадион "Васил Левски".  Децата, подбрани от няколко софийски  училища от хореографа Живко Желязков, се подготвят за своето участие повече от месец.

От началото на август репетициите продължават по няколко часа всеки ден. Това обаче не натоварва децата, които се справят повече от добре. Те вече са в предстартова треска и са много развълнувани от предстоящата си среща с Роджър Уотърс, който ще се снима с тях и ще им раздаде автографи.

Децата, които са на възраст от 7 до 14 години, се подготвят според инструкциите, подадени от мениджмънта на Уотърс. Изричното условие е те да не са професионални певци и танцьори, важна е тяхната емоция и как те я изразяват чрез участието си в шоуто.

Подготовката за дългоочаквания концерт вече тече с пълна сила у нас. В 150 тира е събрано цялото оборудване за шоуто. Част от тях са вече в София и в петък, 23 август, започва изграждането на уникалната сцена, разположена в целия сектор Г на националния стадион, като работата по нея ще продължи до 30 август.

На внушителната сцена ще бъде построена огромната Стена, висока цели 12 метра. Белите тухли в нея, на които ще се прожектира ефектната мултимедия, са направени от специален материал и всяка една тежи приблизително 5 кг. При пътуване всяка тухла се сгъва по определен начин така, че да стане плоска и всички се нареждат в специални палета. В края на шоуто широката 150 метра стена ще бъде разрушена като символ за края на разделението между хората.

Пуснатите на специална цена билети за рок спектакъла THE WALL от 30 лв са вече изчерпани. Все още се намират пропуски от 65 до 180 лв, които могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната и на www.ticketpro.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички