Големият финал на Голямото междучасие 5 е тази събота


Големият финал на Голямото междучасие 5 е тази събота

4371

Големият финал на специалното лятно издание на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие", организиран от D2, ще бъде в Jumbo Plaza на 19 октомври, събота.

Надпреварата започва в 17.00 ч.

На сцената ще излязат специалните гости на концерта - Революция Z, миналогодишните победители Downer Kill, D2 и петте групи финалисти от националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от СофияIn Darkness от Търговище, WTF от Троян и Enkhaosment от Дупница.

Тази година Димитър Кърнев реши да дадe шанс и на още две групи, които са 6–ти и 7-ми по вот, да се борят за голямата награда. Решението е основано на изключително високото ниво, което показват участниците.  Това са групите A Beautiful Lie от Пазарджик и Slix от София.

След като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна, за които гласуваха 24 940 потребители в официалния сайт на конкурса: www.d2band.com, финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2, че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения.

Най-добрата ученическа група за 2013 ще бъде обявена след края на концерта. Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Списание "Браво" - медиен партньор, добавя към тази награда още една – специална фотосесия за най-добрата училищна група на 2013 и поместване на неин плакат.

Водещ на концерта ще бъде Дидо от D2. Вход свободен.

За да улеснят придвижването до мястото на концерта, организаторите са осигурили специални автобуси, които ще тръгват на кръгъл и половин час от паркинга пред стадион "Васил Левски" с начален час 15.00 ч. в деня на събитието.

Jumbo Plaza е на булевард "Ботевградско шосе" 525 (до "Околовръстен път").

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички