The Freestylers feat. Ragga Twins at Camp Sessions


The Freestylers feat. Ragga Twins at Camp Sessions

4090

С началото на есента и стартиращия клубен сезон, дойде време и за първото парти от серията Camp Sessions, което ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 18 октомври.

За сезонния си дебют екипът е подготвил за феновете истинска цветна вихрушка от големи имена, готина музика, промоция на дългоочакван албум, интересни диджейски сетове и доста други изненади. На 18 октомври клубът ще гърми и трещи, защото музикалните титани The Freestylers ще се изявят отново на родна земя за представянето на новия си албум  - "The Coming Storm".

С феноменални количества децибели и най-новия саунд от Острова, момчетата от Лондон ще вдигнат всички присъстващи във въздуха и ще връхлетят с ураган от музика и танци.

С микрофон тази вечер ще бъде и динозавърът от Ragga TwinsDeman Rockers, който ще разтърси сцената с мощния си глас и ще държи тълпата будна и подскачаща цяла нощ. Той е споделил, че има доста неща, с които ще изненада приятно публиката, но това е ясно предвид новия им проект, който се очаква да излезе до края на годината.

Едно истинско Camp Sessions събитие не може да мине и без класическата си част – диджейската колаборация на Emil Prize, SAVA и Bruhu - всеки от тях ще направи различен по стил сет. SAVA & Prize ще разчупят леда с малко брейкбийт, трап и джънгъл, а след гостите Bruhu ще покаже как се пуска дръм-ен-бейс.

Последна, но не и по важност е новината, че точно тази нощ Camp Sessions крюто ще се увеличи с един член, но кой ще бъде той, ще стане ясно на място.

Вратите отварят в 22.00 ч., началото е в 23.00 ч.

Онлайн промо билети: 10 лв. в Ticketportal.bg до изчерпване на количеството, на входа: 15 лв.

18+

Дрескод: червен.

Събитието се осъществява с подкрепата на J&B и целия екип на клуб Mixtape 5.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички