Мегаспектакълът Armin Only Intense - в София през фeвруари 2014


Мегаспектакълът Armin Only Intense - в София през фeвруари 2014

35314

Шоуто на холандската мегазвезда Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) -  Armin Only Intense, ще зарадва българските ценители на електронния саунд през 2014.

Диджеят пристига за ексклузивен сет в столичната зала "Арена Армеец" на 7 февруари.

Билетите за събитието ще бъдат в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна и в клуб "Ялта" точно в 12.00 ч. тази събота, 26 октомври, като се очаква ограниченото количество промоционални пропуски на цена от 45 лв. да свърши за часове.

България е една от 20-те дестинации, които Ван Бюрен ще посети.  А София е единственият град на Балканите и един от малкото в Европа, който ще има привилегията да види този спектакъл на живо. Билетите за първите дати от турнето Armin Only Intense бяха разпродадени няколко дни след пускането им в продажба. Същият голям интерес се очаква и към събитието в България, не крият организаторите от клуб "Ялта".

От румънската туроператорска фирма, която предлагаше билети и за последното голямо парти на Армин у нас (ASOT 600 Sofia), обявиха рекорден брой заявки за шоуто през февруари. Вече са резервирани 6 автобуса с верни фенове на холандеца, като бройката им продължава да расте.

Една от изненадите, които организаторите подготвят специално за родните фенове на електронната музика, е официално афтърпарти след спектакъла на 7 февруари. Детайли за него ще бъдат анонсирани допълнително.

Грандиозният парти спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване. Самият Армин ще застъпи зад пулта в първите секунди от старта на партито. Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артисти, включително музиканти, певци, акробати и танцьори, той обещава истинско зрелищe.

Или както той още го определя: "Това шоу ще надмине всички останали мои проекти. Знам, че българите харесват музиката ми. Имам и страхотни спомени от паритата си в България. Именно и затова всичко, което подготвям за България, е специално!

Последното парти на Армин у нас - ASOT 600, което се проведе на 8 март миналата година, беше напълно разпродадено и събра над 9 000  почитатели.

Идеята за световното турне Armin Only се ражда още в първите години от кариерата на холандеца и се доразвива в динамичния процес на дългогодишната работа и усилия, които той влага на електронната сцена. Силно вдъхновен след издаването на последния си албум "Intense", световноизвестният диджей решава, че е дошъл моментът да осъществи мечтата си.

Ето защо Армин и продуцентската компания ALDA Events обединяват сили с известния театрален режисьор Jos Thie и творческия гений Sander Reneman. Това партньорство отваря нова страница в историята на световната музикална шоу денс сцена.

"Armin Only е спектакъл с напълно нестандартен и свеж подход. В основата на партито ще остане диджей сетът, но за да бъде по-интригуващо и интересно за публиката, ще дам всичко от себе си, за да я накарам да изживее акцентите в шоупрограмата като в истинска театрална постановка", казва именитият холандец.


Видео от последното турне Armin Only:
http://www.youtube.com/watch?v=uU--NnRgYJw


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички