Миленита гостува на филмовия фестивал CinEast в Люксембург


Миленита гостува на филмовия фестивал CinEast в Люксембург

4445

На 26 октомври (събота) Миленита ще участва заедно с бандата си Funky Miracle в шестото издание на ежегодния фестивал за централно- и източноевропейско кино CinEast (www.cineast.lu), провеждащ се в Люксембург между 9 и 27 октомври.

Миленита ще представи филма с нейно участие в главната роля "Лора от сутрин до вечер" на режисьора Димитър Коцев – Шошо в залата Sang А Klang от 19.00 ч. Лентата е селектирана за участие в програмата заедно с още близо 50 заглавия (включително документални филми) и 50 късометражни творби от 15 страни. Това ще бъде втора прожекция на "Лора от сутрин до вечер" в рамките на фестивала след премиерното му показване в кафе-клуб Ancien Cinema, Вианден, на 17 октомври.

Българската певица и актриса ще закрие официално фестивалната програма на CinEast с концерт, стартиращ веднага след прожекцията – в 21 ч., отново в същата зала. Огромната й харизма и енергия на сцената ще допълват седемте момчета от Funky Miracle. Именно с тях певицата реализира серия от успешни изяви тази година – както по клубовете из цяла България, така и на големи музикални събития и фестивали  (тазгодишния Spirit Оf Burgas и концерта на Manu Chao).

Паралелно с интензивните си музикални участия и записи на нови парчета, Миленита е ангажирана и със снимките на епизодите от четвъртия сезон на хитовия сериал "Под прикритие", който й спечели много нови фенове на малкия екран. По всичко личи, че нейната филмова кариера се развива не по-малко успешно от музикалната - след ролите в "Лора от сутрин до вечер" и "Под прикритие", съвсем скоро можем да я видим и във филма на режисьора Владислав Радев "Шестият ден" с премиерна дата 15 ноември.

Гостуването на Миленита в Люксембург се осъществява със съдействието на клуба за българска култура "Гайда" и polska.lu.

Междувременно тя бе номинирана от "Jameson Златна бленда – българските награди за филми и сериали" за ролята  на сексапилната барманка Ади от "Под прикритие" в три категории:

"Фаталната жена на България (Ади)", "Най-грабваща история (Любовта на Ади и Косъма, убийството на Косъма)" и "Най-гореща двойка (Захари Бахаров и Милена Николова в ролите на Иво и Ади)".

Феновете й могат да гласуват за нея онлайн до 31 октомври на адрес:
http://jamesonzlatnablenda.bg/glasuvane-potrebitel/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички