Любов и романтика в Зад кулисите по ФЕН ТВ


Любов и романтика в Зад кулисите по ФЕН ТВ

3999

Половин час романтика и красиви жени предлага предаването "Зад кулисите" по ФЕН ТВ от 15.00 ч. тази събота.

Два нови видеоклипа се завъртяха в рубриката "Премиерата на ФЕН" през изминалата седмица.

"Тест за самота" е последното предложение от младата надежда в поп-фолка Ванеса. Кадрите са заснети на различни места в София. Специално за изготвянето на мейкинг екипът на "Зад кулисите" се качи на покрива на известен столичен хотел. Зрителите на предаването ще разберат кой всъщност е човекът, който играе алтер егото на Ванеса, ще научат лично от певицата любопитни подробности около личния ѝ живот - кой е мъжът до нея и дали вече не обмислят сватба...

Срещата на екипа на "Зад кулисите" със Славена (на снимката) пък е логичното продължение в предаването. Най-новото ѝ видео към песента "Нацелувана" беше и поводът за приятна есенна разходка с певицата в един от парковете в София. Специално за зрителите на ФЕН ТВ от музикална компания Diapason Records предоставиха ексклузивни кадри от заснемането на видеото.  Водещата Лили и Славена ще си поговорят за клипа, за песента, за нейния текст и чисто по женски ще обсъдят още... мъжете и любовта.

"Нацелувана" е създадена от композитора Мартин Биолчев, с когото изпълнителката работи за първи път. "С Марто се познаваме много отдавна, но досега не сме си сътрудничили. Но ето, че дойде и този момент", споделя изпълнителката. "Аз лично много харесвам парчето и залагам доста на него. Нямам търпение да чуя отзивите на публиката”, допълни още тя.

Певицата е заснела видеото с екипа на N-Team на няколко различни локации. За грима се е погрижила Биляна Симеонова, а за косите – Орлин Митрев. Интересното е, че този път коафьорът, с когото Славена работи вече в няколко видеоклипа, има и друга важна задача, освен да направи перфектните прически. Той играе ролята на любимия ѝ мъж. Беше много забавно по време на снимките. Не ни беше особено лесно да се представим за влюбени пред камерата, тъй като сме много близки приятели, но се надявам да сме се справили добре", довери изпълнителката на Diapason Records.

Друг любопитен детайл в клипа е уникалният автомобил Dodge Ram. Мощното возило е изработено по поръчка и е единствено по рода си в България.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички