Фенове нахлуха при Михаела Филева, VenZy, Lexus и Били Хлапето


Фенове нахлуха при Михаела Филева, VenZy, Lexus и Били Хлапето

4577

Турнето Plug & Play на новите звезди на българската музика VenZy, Михаела Филева, Били Хлапето и Lexus завърши с голям концерт в София.

Както MySound.bg нееднократно информира, той се състоя в зала 3 на НДК оная вечер.

Обиколката мина през Благоевград, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, а финалът в столицата стана специален с премиерата на новия сингъл на VenZy - "Щом ти си до мен".

По време на целия концерт гостите танцуваха и пяха хитовете "Башмайсторска", "Когато ти трябвам", "Опасно близки", "Приливи и отливи", "Под открито небе", "А дано, ама надали" под акомпанимента на Станислав Арабаджиев (пиано), Богомил Енчев (барабани) и Радослав Славчев (бас). Участниците импровизираха, допълваха се в дуетни изпълнения, а на биса четирамата излязоха заедно под бурните аплодисменти на публиката.

Овации получи и новото видео "Щом ти си до мен" на VenZy, чиято премиера бе именно на този концерт. Песента е по музика на VenZy и Графа, текст – Графа. Клипът е режисиран от Васил Стефанов. VenZy лично благодари на продуцентите си от "Монте Мюзик" и всички участвали в създаването на песента.

След шоуто музикантите раздадоха автографи на феновете си, които почти успяха да нахлуят в гримьорните им. Единствено професионалната охрана и молбите на организаторите стопираха такъв развой на събитията. Били Хлапето от сцената обеща, че няма да остане фен без подписана картичка и наистина удържа на обещанието си.

Рапърът направи заявка и за новия си хит с Lexus, който се казва "Корпус за бързо реагиране" и е част от саундтрака към втората част на едноименния филм.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички