Концерт на най-актуалните родни поп звезди в НДК през декември


Концерт на най-актуалните родни поп звезди в НДК през декември

4319

След неоспоримия успех на концерта на Лили Иванова, състоял се в "Арена Армеец" през ноември на 2012, Живко Петров представя нов музикален проект с участието на Мария Илиева, Белослава, Любо Киров, Орлин Павлов и J.P.3.

Програмата, която вече беше представена изключително успешно в летния театър на Варна през лятото, предстои да бъде осъществена и в София. Събитието ще се състои в зала 1 на НДК от 19.30 ч. на 9 декември.

Специалното участие на Арена Оркестра с концертмайстор Пламена Жекова ще превърне концерта в истинско музикално пътешествие, пресъздаващо любимите хитове на българската поп сцена. Сред песните, които ще звучат с изцяло нов аранжимент, са безспорните хитове "Секунда", "Чикаго","Лунен сън", "Играя стилно","Слушай ме", "Всяка година по същото време", "Между две луни", "Има ли цветя", "Сама","Мога","Имам само теб" и други.

В сърцето на проекта е известният български пианист маестро Живко Петров, който събира за първи път на една сцена най-обичаните изпълнителни от съвременната поп сцена и заедно пресъздават едно ново, различно и изключително пътешествие в света на поп, класическата и джаз музиката. "Поколението на музикантите от последните 10 години, за които Живко направи невероятни аранжименти", обобщи Любо Киров.
"За мен е чест и удоволствие, че имам възможност да представя това невероятно музикално пътешествие заедно с най-доказалите се имена от българската поп сцена, които са не само мои съмишленици в музиката през годините, но, смея да твърдя, и мои приятели", каза Петров.
Специално за събитието той е композирал нов вариант на пиесата "Коледно сърце", научи МySound.bg. Именно тя ще бъде изпълнена от всички участници в края на шоуто, което маестрото определи като "От приятели за приятели" и издаде, че "ще представи много дуети изпълнения между моите любими изпълниели в един цветен концерт, обединяващ фънк, джаз и класика със страхотни вокали". "Коледно сърце", чийто текст е на Белослава, ще бъде мастерирана в САЩ.  Маестро Петров работи по свой индивидуален албум, който ще бъде готов в рамките на първото тримесечие на 2014. Билети за концерта в НДК  от 20 до 40 лв. в мрежата на Ticketpro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички