Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Партито НОВО 10 + 2 с непредвидена жандармерийска охрана


Партито НОВО 10 + 2  с непредвидена жандармерийска охрана

6357

Класацията за модерна българска музика на различни езици "НОВО 10 + 2", излъчваща се по БНТ 2 и БНТ Свят, отбеляза своята една година в ефир с голямо парти в столичния клуб "365" снощи.

Сред армия от стотици полицаи с каски и щитове заради събитията около парламента солидна група емблематични гости уважиха екипа на телевизионното предаване и водещия му Васко Громков.

В типичния си брутално-закачлив стил, той откри партито, подчертавайки, че ролята му е да се изфука и че една година не е кой знае какъв юбилей, ама то и коледните концерти на Веселин Маринов не са "омили зорите", но си ги има всяка година.

После Громков благодари на ръководството на БНТ, че преди една година е дало шанс за изява в ефир на "един скромен диско изпълнител и застаряващ плейбой", а не на някоя риалити звезда например.

Официалната част с много силно изпълнение откри лидерът на Гето ПродакшънсIMP, с акустична версия на хита си "Аз и вътрешният глас", подкрепена с две китари и бийтбокс.

От Варна, за да се включат в партито с по едно свое изпълнение, дойдоха
Иван Димов – Шилтън и Стелиян Донев – Стелко, а освен тях пяха и Ели Раданова и дуото Апо и Невена. За съжаление, обявената Теди Кацарова не успя да пристигне заради неотложни снимки по финалните епизоди на шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели”.

Сред гостите бяха познати лица като шоуменът Венци Мартинов, певицата Мона и нейният приятел Робърт Уау, психологът Еленко Ангелов, продуцентката на Бон-бонРози Караславова, Дани Милев, Цвети Радойчева, Кирил Пелтеков, DJ Боби Джи, рапърът Герата и членове на групите Севи, Мери Бойс Бенд, Impade, Млък!, Балкански Бандити, Рядка Порода, Crush и други.

Легендата на българската музикална журналистика Ивайло Кицов също уважи партито и то навръх своя рожден ден.

Водещият на класацията "НОВО 10 + 2", поясни, че има и отсъстващи по уважителни причини: Милена е в Лондон, DJ Marti G - в Свищов, а Стенли е в ... "затвора" ("Музикална академия). Астралната близначка на ГромковПоли Генова, също не беше на линия, но той обясни, че е изпратена на специална мисия, да отмъкне едни 100 000 лева от конкуренцията.

Авторът на класацията не пропусна да отбележи факта, че един Злодей на име Княза му е отмъкнал за вечерта Печенката, Михаела Филева и част от децата в  Бон-бон, но в дни на военни действия е така.

За музиката на партито "НОВО 10 + 2 – една година в ефир" се грижеше диджейската формация Telegraf DJs в състав: djsupermax (Ники Русиновски), (Илия Грозданов) и DJ Guta (Димитър Славчев). Те изненадаха своя колега със страхотен подарък – класически микрофон Shure. Бутафорен "позлатен" микрофон подари и Венци Мартинов, а сред най-оригиналните подаръци бяха буркан с мед и пакет с любимите на водещия "билкови лукчета", заради които преди две години той дори беше арестуван от полицията.

В замяна на всичко това Васко Громков, подари на гостите по една бройка от новия си миниалбум EP "Back To The 80s", излизащ в ограничен буутлег тираж от 100 бройки, само за близки и специални хора.

Класацията "НОВО 10 + 2" се излъчва всяка последна събота в месеца по БНТ 2 и БНТ Свят, придружена от многобройни повторения. Гласуването става на сайта на БНТ.

В момента в Топ 10 за ноември води певицата Вяра Панталеева с англоезичния си хит "Up For The Morning”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички