Алекс и Влади (X Factor) празнуват 18-ти рожден ден


Алекс и Влади (X Factor)  празнуват 18-ти рожден ден

9882

Алекс и Влади от втория сезон на X Factor ще отпразнуват пълнолетието си с шумен купон в столичния клуб "Брилянтин" от 23.00 ч. днес.

Атрактивните близначки са се заели с организацията на събитието още преди няколко седмици. Сред поканените гости са членовете на журито на X Factor Станислава Армутлиева, Мария Илиева, Любо Киров, Велизар Соколов-Заки, както и по-голямата част от участниците в предаването.

Момичетата очакват и някои от родните звезди на музикалната сцена -  Графа, Криско, Бобо, Орлин Павлов и артистите на "Вирджиния Рекърдс" – Ангел и Моисей, Рафи и Pavel&Venci Venc.

Алекс и Влади са подготвили и кратко вокално шоу за гостите си, което обаче пазят в тайна. Ще има торта,  изненади и подаръци.

Къдрокосите сестри бяха сред първите напуснали втория сезон на X Factor за голямо учудване на сериозната им фен база, натрупана от началото на предаването и продължаваща да расте и след тяхното излизане от него.

Въпреки тяхното неочаквано излизане, те се чувстват повече от добре като част от непрекъснато растящото голямо семейство на "Вирджиния Рекърдс".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички